неделя, 18 август 2013 г.

Garnire Pure Active 3 in 1

            Pure Active е един от най-любимите ми продукти от грижа за кожата през лятото. Няма година, в която да съм оставала без него. Ако търсите дълбокопочистващ продукт за порите си и черните точки, изсмукващ мазнината и мръсотиите от лицето ви, имате комбинирана към мазна кожа - грабвайте го! А и за младите тинейджъри, е чудесен. Изсушава пъпките и помага по-бързото им заздравяване, особено ако се комбинира с масло от чаено дърво.


             Много добре почиства, освежава и контролира омазняването. Аз го ползвам като скраб 2-3 пъти седмично и маска веднъж. Кожата ми е матирана, гладка и много леко изсушена, но само ако нанасям на бузите и челото. Предпочитам да се съсредоточа в Т-зоната и брадичката, а за останалите места ползвам някаква хидратираща или пък лека пилинг маска.


            Текстурата му прилича на гъста паста, от типа на продукта Cif, но още по-концентриран и с ексфолииращи частички. Достатъчно груби са, за да премахнат всякакви нечистотии и да изсмучат като с вакуум себума! Има и супер освежаващ ментолов аромат, което прави употребата още по-приятна през горещите летни дни.


             След него понякога си правя хидратираща маска, която се абсорбира още по-хубаво от кожата. Навлиза в дълбочина и прави кожата ми сияйна, мека и еластична.


             Дрогериен, но пък с много добри характеристики продукт. Внимавайте обаче да не ви попадне в очите, защото дразни доста. И ако имате лесно раздразнима кожа, податлива на алергии и възпаления също. За останалите - 10 лв за 150 мл, които стигат за 2 лета. :)


Няма коментари:

Публикуване на коментар