петък, 2 януари 2015 г.

Oriflame Very me Peach me Perfect Powder "Bronze"

      Бронзиращата пудра и като цяло контурирането ми бяха безкрайно непознати съвсем доскоро. Нямах навик да ползвам такъв тип продукт. Свикнала съм да слагам руж и хайлайтър на скулите, с които завършвам грима на лицето си. След много хвалби на Флормарската "бронзираща пудра" обаче, си казах че е време като блогър да пробвам и аз най-сетне. Не помня дали съм й писала ревю, но скоро ще се поправя ако не съм. Не помня, но мисля че тази пролет се сдобих и с още една, а именно Very me Peach me Perfect Powder на Oriflame. Пудрата е от тинейджърската серия и си отговаря на качествата, които са необходими за момиченца.
      Хубаво е, че е малка опаковката и е подходяща за несесера/дамската чанта. Освен това ще свърши по-бързо и няма да я размотавате с години, ако не сте затрупани. Забелязвам как обичат да си носят гримовете в чантите ученичките. Не ми изглежда особено стабилна кутийката, но все пак не съм тествала от такава гледна точка. Евтина си е и е направена от обикновена пластмаса. За тези пари не очаквам и повече, но като видях блясъци и се изкуших да я пробвам.
 


  Цвета ми допада, че е кафеникав, а не оранжавеещ като повечето бронзиращи продукти. Може да се ползва и като руж. Казвам блясъци и на снимките изглежда доста "обсипана", но на лице ви гарантирам че стои почти матово. Не очаквайте да заприличате на коледна елха. Напълно нормално количество остават по скулите.
   Пигмента не е силен и се получава хубав контур с наслагване /3-4 пъти загребвам с четката/. Това е добре за тинейджърките, защото обикновено се плескат буквално. Не е така маслена и "мека" текстурата, вероятно от предните изречения се и разбра, по-суха е. Но няма проблем и не е толкова спечена, че да се налага да чегъркате.




    При мен издържа почти цял ден, затова е сполучлива, но със сигурност на пазара има много по-добри и заслужаващи проба бронзиращи продукти. Въпреки това не съжалявам, че я взех.


     Освен този, има и по-светъл вариант - Clear, но той според мен минава за лек руж, цвета му е блед прасковен. Тук можете да видите една до друга как изглеждат. А ето "Bronze" при мен:




     Затопля и оформя естествено контура. Мисля, че няма как да прекалите. Цената и е 5-6 лв.


1 коментар:

  1. Большое спасибо!
    Твой блог также отличным. И я буду следовать.

    С новым годом! :)

    ОтговорИзтриване