вторник, 3 ноември 2015 г.

Универсален крем Ивета

     Ивета "Mild Cream" е продукт на българската марка Rubella. Съвсем случайно го видях в аптека в края на зимата и моето име на опаковката, синият цвят, ме накараха да си го взема. Нямам нищо общо с фирмата. Беше налична и още една опаковка от 150 мл (5-6 лв), кръгла пластмасова кутия. Аз предпочетох да взема тази по-компактната. Тя е в обикновена тубичка, като на кремовете за ръце и е много удобна за пътуване. Струваше 2,10 лв.


      Текстурата му е много плътна, богата и маслена. Като на бутерите за тяло, но е малко по-лесна за разнасяне. Крема прави впечатление, че е тежък, но може би това ще важи за мазна кожа на лицето. Моята е суха и ми пасва много добре в тези по-студени месеци. При последните ми две пътувания взех само него, защото не ми се носеха 2-3 крема и го ползвах успешно както за лице (дневна и нощна грижа), така и за ръце. Като крем за ръце, попива секунди след нанасяне и оставя кожата подхранена и мека. Нанесен на лицето обаче, действа идея по-силно, защото него не го мия няколко пъти през деня, т.е. не е чак толкова сухо. В края на лятото, докато все още беше сравнително топло и съм нанесла повече, сутрин имам лек слой. В момента обаче няма и помен от него сутрин, напълно абсорбиран е.



      Аромата му е силен глицеринов и ми напомня много на едновремешните кремове. На луксозен ретро продукт, ако мога така да го нарека. На мен лично не ми я неприятен. Ако трябва да сравня с нещо на пазара в момента, близък е до класическата Нивеа или казано по просто - универсален крем с глицерин.


      Крема не е нещо невиждано, но на мен ми върши работа, особено като не ми се носят с мен кремчета за всяка част от тялото.Цената му е повече от достъпна, така че нищо не губите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар