сряда, 23 октомври 2013 г.

Balea Bodylotion Kirsch-und Mandeldfut

     Преди година Balea пуснаха серия с "макаронени" лосиони за тяло, дезодоранти и душ гелове. Естествено не пропуснах да взема нещичко от тях, най-малкото шарените опаковки бяха виновни за това. (А и отдавна искам да опитам от прословутите френски сладки, но още не съм...) Сдобих се с двата лосиона само, защото имам мнооого гелове и мястото ме притиска. Дезодоранти пък не ползвам. Миризмата им е силна, затова на хора с по-чувствително обоняние и "алергии" не препоръчвам.

      Днес ще ви споделя впечатлението си от този с череша и бадем. Миризмата е тръпчива, защото черешата си е леко кисела по принцип, бадема също. Няма обаче нищо химично в нея. Аз съм фен на киселото и горчивото, затова и много ми допаднаха. Буквално на прясна вишна с бадем ухае. Няма разминаване, както по принцип и производителя си е спазил "обещанието". Напомня ми на серията "Cherry Vanilla" на Fruttini, която също беше подобна.

    Има нормална за лосион консистенция, попива бързо и овлажнява приятно. За много суха кожа обаче не мисля, че е подходящ. Моята е нормална и ми пасва. Аромата му се задържа доста също. Случвало ми се е да го усещам почти цял ден и съм напълно сериозна. За съжаление имам останало съвсем малко и с удоволствие бих си го купила отново, ако го намеря. Лимитирани бяха и не знам дали се намират все още.
   Цената им по спомен е около 3-3,50 лв. Опаковките са по 200 мл.
   Другият е с аромат на смокиня и шоколад, също чуден и още по-вкусен. Съвсем скоро ще ви покажа и него.

Няма коментари:

Публикуване на коментар