сряда, 6 ноември 2013 г.

Kiko Eyeshadow 116

    Дълго време търсех тъмнозелен цвят за сгъвката/опушване и лятото разглеждайки палитрата с единични сенки на Кико попаднах на подобен, реших да го взема за проба. Нямаше как от снимки да преценя дали е точно това, което търся. Вчера и днес се гримирах с него, но малко се разочаровах. No.116 са тъмно опушено каки зелено с притъпен шимър завършек (т.е. имат блясък, но не силен), това е моето виждане и са по-сухи от червеникавите, които показах преди 2 дни. Ронят се леко. Когато ги ползвах за опушване стояха мътни някак - сивокафеви, зеления цвят никак не се вижда. Днес обаче ги нанесох на целия клепач и си блендирах с четка 227 на Зоева, за да не стои отсечено. Сега вече си личи повече, но очаквах да е по-ясно изразено зеленото. Ползвах четка с по-твърд косъм (синтетичен), за да извадя добре от цвета и падна по бузите, но не ми е голям проблем това. Другия път ще знам да направя първо очите и след това лицето. Цената им беше 2,90 евро, ако не се лъжа.
   Пропуснах да напиша, но едва ли е нужно - ползвам си база (все още минералната на Артдеко). Пробвах и в единия ъгъл с мокра четки, но при опит за блендиране цвета се размива и не остава почти нищо. 



 
   Харесват ми как стоят на клепача самостоятелно и така ще си ги нося повече май, отколкото да опушвам. Искаха ми се да бъдат по-плътни и меки, като червеникавите, но здраве да е.
  Около кладенчето сложих малко златисти сенки Kiko 101, много светли са и по-скоро стоят като прашец, могат да се нанасят и върху по-тъмен цвят за изсветляване или ефект.









                                    * червило - Oriflame GG Jewels "Rose Blossom"

    Цвета според мен ще отива на всякакви очи - черни, кафеви, зелени... и на моите сини мисля стоят добре. В подходяща комбинация също, биха изглеждали много добре.
До момента съм 7 часа с тях и не са избледнели, нито са се събрали.

Няма коментари:

Публикуване на коментар