петък, 8 ноември 2013 г.

Zoya Ornate Collection "Aurora"

    Ornate е една от най-добрите коледни, а и не само колекции на Зоя за мен. Съдържа 6 лака като 3 от тях са с холограмен ефект. За първи път, доколкото знам марката пускат с такъв завършек, макар да не са като "истинските" холота - с много ясно изразена дъга. Частиците изглеждат като триизмерни и все едно са вградени в нокътя. Не са ситни, а по-едри като скейл. Blaze е страхотно тъмночерешово червено, Storm - черно, а Aurora - перфектното есенно лилаво (нито е прекалено тъмен, нито светъл). Останалите 3 не са никак за пренебрегване също. Ziv е едно от любимите ми златни, които са всъщност общо 4, покрива перфектно на 2 слоя и е като фолиен. Logan е разкошно дървесно зелено със леки златни частички, а Electra е глитър (него всъщност единствено не харесах). Сдобих се без нея и Storm с останалите, но черния холо също обмислям.



   Aurora взех напролет всъщност, защото дълго се чудех дали ще я харесам. Страстта ми към този цвят и Zoya обаче надделя, беше по-силно от мен. :)



   Можете да минете дори с 1 слой, така изглежда по-семпъл и леко като "желе", но не прозира много. На 2 обаче цвета е по-плътен и дълбок, холограмния ефект изпъква повече. Има достатъчно добър блясък и без топ лак, но за да е траен и да изсъхне бързо, се налага нанасянето му. Изумена съм от трайността й, сложих в неделя (в сряда вечерта запечатах връхчетата и добавих слой CND Speedey dry, че Поша е плътен и щеше да стане прекалено) и до днес петък, е непокътнат. Вече започна да израства, но вероятно чак в неделя ще го сменя.
   И в стая, и на слънце е много красив. Ако сте фенове на тази гама и холограмни лакове, то не се замисляйте за Aurora. Можете да си я купите от beauty1 или Мориа, а също да поръчате от ибей. Цената е между 15 и 20 лв.
    Понеже бях помолена от съфорумка, направих сравнение между Aurora & Payton от новата коледна колекция (за 2013). Ето няколко снимки:



Няма коментари:

Публикуване на коментар