сряда, 19 ноември 2014 г.

The Body Shop Mango Shower Gel & Body Lotion

     Знаете какъв фен съм на The Body Shop и че все хваля маслата им за тяло. Днес обаче ще ви разкажа за лосиона и душ гела с аромат на манго. Получих ги преди около 2 години за Коледа... упс, така става като имаш много и все не им идва реда. Носих ги лятото на морето, но взех и едни минита на Yves Rocher, та сега реших да си ги доизмажа. Нямат промяна в аромата и са като нови.
     Опаковките им са сладки, стабилни са шишенцата и се затварят плътно, така че не мисля че биха се отворили в багажа при пътуване. Аз все пак си събирам козметиката в 1-2 несесера и пренасям в тях.


      Аромата е на сочно, узряло и много сладко манго. Не е химичен, но ако не си падате по сладките плодови миризми може и да не ви допадне. Признавам, че ако беше идея по-лек би ми харесал повече, но и така не отказвам. Душ гела се пени добре, ухае средно силно и след душ кожата има лек аромат от него на места, мирише на чисто общо взето. Не знам дали бих си купувала редовно от този продукт точно, защото 12-14 лв не са малко за 250 мл, но пък ако пускам поръчка с нещо по-скъпо и имам нужда, не бих си спестила от любопитство да пробвам с малинка например. :)
     Лосиона има същият аромат като на гела, текстурата му е плътна и "богата", но излиза без проблем от опаковката и се разнася лесно. Не е гъст като маслата разбира се. Попива за минута, не прави бели ивици при масажиране. Хидратира кожата, но няма 24 часа ефект според мен и този тип продукт с право е препоръчван като по-лека версия на маслата на марката. За зимата не ми е достатъчен, но за лятото е чудесен. Ако търсите лосион, който да попива бързо и да не ставя мазни следи, този е вашият. Цените им са около 6-10 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар