събота, 24 октомври 2015 г.

Bold Bordeaux





        Jacket - H&M

        Skirt - H&M
 


        Bag - David Jones
        Boots - Paolo Botticelli
     * Принципно не харесвам обувките на марката, но тези боти освен че са с добра изработка за парите си, са и невероятно удобни. Вървя по-бързо с тях, отколкото с равни такива. А и цвета им е страхотен. За модела - влюбих се в тях още щом ги видях на снимката и се радвам, че и на живо се харесахме. Ако носите подобни модели и бордото ви допада, търсите бюджетни обувки за сезона, погледнете ги. Според мен си струват.







                   Milani Baked Blush "Dolce Pink"
                       Seventeen Natural-Matte Silky Blusher 03 Cafe Au Lait
                           Rimmel Long Lasting Lipstick 120 Cutting Edge
                                   Zoeva Naturally Yours Eyeshadow Palette


четвъртък, 22 октомври 2015 г.

Rosy Nude Ombre Nails




     Catrice Ultimate Nail Lacquer 99 Sweet Macaron Sin
     Golden Rose Jolly Jewels 113
     Gabrini Nude  N08
     Avon Hollywood "Starlet Glamour"
     Gabrini Nude N01













сряда, 21 октомври 2015 г.

Kiko Intensely Lavish Lipstick 05 Heavy Cherry

      Intesely Lavish са едни от последните червила, които Kiko пуснаха и не напразно вече са любими на много блогърки и не само. Опаковката е разкошна и изглежда супер луксозно. Гилзата е метална и в цвят старо розово злато. Много красива и среднотежка, затваря се с магнит. Избрах си цвят 05 след дълго обмисляне. Всички са универсални есенни цветове според мен. Редовната им цена е 6,90 евро за 3,5 гр. и все още е налична серията с изключение на 01 и 02 номер.


     05 Heavy Cherry е много красив пастелен цвят. Аз лично го намирам за нещо средно между малинено и черешово, клони повече към малина на моите устни сякаш. Текстурата му е като на балсам, толкова леко се усеща. Нищо общо с повечето червила с подобен завършек. Сходно е със серията Color Absolute на Avon и дори имам подобен цвят от нея (Lovely Cherry), който се доближава доста по всички параграфи с изключение на външния вид и състава. Intensely Lavish съдържат екстракт от орхидея, царевично масло и готу кола.

 
     Запълва неравностите сякаш и устните с него изглеждат перфектни, дори да имам някакви недостатъци. Прави ги леко пухкави, а интензивния цвят подчертава красотата им. Без да казвам, вероятно от снимките по-долу ще видите колко наситен е. Макар и фината текстура, с едно нанасяне, пигмента е изключително добър и няма нужда от напластяване.


      Дерматологично тествани и без парабени са.



     Intensely Lavish не изсушава, а дори обратното - подхранва, омекотява и хидратира. Накрая на деня, устните ми са гладки. Сякаш съм ползвала някакъв продукт за специална грижа. Единствено относно трайността имам забележки, но при такава формула, знаете че няма как да е голяма. Без ядене издържа между 2 и 3 часа, а със - изтрива се в средата и остава по контура. Ако хапвате по-мазна или готвена храна може да излезне леко извън контура, затова е добре да се нанесе молив.


     Има и красив принт по вертикал от единия край.


     Ако ви е нужно червило с наситен цвят и грижа за устните, обичате лъскавите опаковки и имате от къде да се сдобиете с Kiko, с две ръце ви препоръчвам да обърнете внимание на тези страхотни червила.
     И със зелени сенки като Kiko Exquisite Jasper Green стои страхотно!