събота, 30 март 2019 г.

Yves Rocher - кремове за ръце

                Знаете че съм от феновете на марката Yves Rocher и в банята винаги имам поне по 2 техни продукта, както и в шкафчето за след душ. Напоследък използвам и бялата им козметика, от която също не съм оставала разочарована. Но днес ще си говорим всъщност за кремчета за ръце, защото не само зимата е сезона за тяхната по-сериозна грижа. При мен почти целогодишно е необходимо да ги поддържам. Единствено през лятото не изпитвам нужда.


            Имам това комплектче с 4-те аромата от известно време, но не отварям само за проба, ако имам започнати няколко други. Напоследък поизразходих доста и вече с чиста съвест мога да посегна към тези сладурски малки тубички. Кремовете се предлагат и самостоятелно. Идеални са за подарък, ако комбинирате и с други продукти от серията + нещо за хапване. :)

петък, 29 март 2019 г.

Сутрешна рутина - грижа за кожата

             Последните месеци, режима ми след ставане се промени доста. Телефона вече не звъни в 6,30 ч. Настроен е на 5,45 и за мнозина, това си е лудост. Аз обичам да разполагам с повече време и да имам 20 минутки за излежаване и разсъняване, отколкото да скачам като попарена от леглото. Но истината е, че аз като цяло не обичам да спя и не мога до късно освен това. А и откакто започнах да тренирам сутрин, трябваше да свикна по някакъв начин да се справя. Та аз го направих с преместването на стрелките. :)
             Научих се че постоянството дисциплинира, затова и вече съм с изградени нови навици. Нямам време за очна линия и сенки всеки ден, но чувството след тренировка е невероятно и постигнатите резултати, ме карат да съм горда. Разбира се, не съм спряла да се гримирам и продължавам да го правя с удоволствие. В грижата ми за кожата обаче, не правя компромиси и пропуски. Стъпките тук се следват стриктно.


Mara Sequin Series "Victoria" nail polish

            Ефектите наподобяващи "счупени стъклени парченца" или т.нар. скейлове, име което всъщност тръгна от Golden Rose Scale effect, бяха доста популярни преди няколко години. Малко марки обаче имаха такива. Едни от най-красивите за мен, са на Nfu-oh и до ден днешен си остават такива. Напоследък интересни лакове почти не излизат, защото повечето дами минаха на гел и съответно търсенето е много слабо. Аз пък точно сега започнах да откривам интересни цветове и финиши сред бюджетните марки. 


            Днешният, който ще ви покажа е такъв. Комбинация от счупени парчета със завършек, напомнящ фолио. А цвета от розово злато с медна база, е просто страхотен. Има и нещо купър в него, затова и би стоял добре с почти всички пастелни нюанси.

понеделник, 25 март 2019 г.

Treacle Moon - Body balms, shower creams & wild Cherry magic scrub

              Тази публикация трябваше да види бял свят в края на декември, когато направих и снимките.... елхата беше украсена, но ме примързя и ето че 3 месеца по-късно ви я показвам. :) Treacle moon е немска марка, която можете да откриете в дрогерии като dm и от година се предлагат в нашето Лили. Ако си спомняте, говорила съм за лосионче с канела преди време. В България естествено няма пълния асортимент и всички лимитки, но предлагат няколко душ крема в 500 мл опаковки, 3-4 аромата от лосионите с помпичка и толкова от кремчетата за ръце. Не са нещо уау, но имената, ароматите и картинките по тях, са супер сладурски. Освен това са в малки количества и ще ги изразходите бързо, преди да са ви омръзнали. :)

   
           Аз както виждате съм събрала доста от ароматите и днес ще ви разкажа за тях. Имам повече лосиони, 3 мини душ крема и един лимитиран скраб Wild cherry magic, който ухае невероятно!