четвъртък, 31 октомври 2019 г.

Golden Rose Nude Look - Baked powder, velvet matte lipsticks, nail polish

               Golden Rose са една от бюджетните дрогерийни марки, която последните години ни изненада с доста добри продукти. Особено за устни, лакове и спирали. Но в сравнение с останалите, никога не сме виждали някаква лимитирана колекция или аз нямам спомен. Тази година обаче се появи Nude look и има голям интерес. Заредена е в сайта goldenshop.bg и в някои магазини. Къде точно я има не мога да кажа, затова е добре да питате вносителите. За съжаление островчетата от моловете са изчезнали почти, та дрогериите са варианта. Моите закупих от Турция. Има я в gratis и T-Shop.


              Днес ще ви кажа дали всъщност според мен си струва да търсите толкова настоятелно колекцията. За проба си взех по едно от червилата - течно и в гилза, пудрата и розовия нюд от лаковете. Последните 2 са ми любими, но от продуктите за устни останах със смесени чувства.

вторник, 29 октомври 2019 г.

Faberlic Absolute Comfort - Moisturizing Foundation Cream

               Faberlic е сравнително нова за нашия пазар марка - каталожна руска козметика (от типа на Avon и Oriflame). Разликата е, че имат голямо разнообразие от дрехи и препарати за дома. Аз взех няколко продукта за проба в края на миналата зима и днес ще ви разкажа за един от фдт-ените им, който поръчах буквално без да съм чела каквито и да е ревюта. Не знаех какво да очаквам, но беше евтин и рискувах. Освен че цвета ми пасна страхотно, нито е твърде розов, нито пък жълт и формулата се оказа идеална за моята суха кожа.


              Тубичката му е удобна и дозатора особено с малката дупчица, позволява да изкарате колкото продукт желаете. Няма начин да прекалите с количеството както е при помпичките.

понеделник, 28 октомври 2019 г.

Guerlain Terracotta Joli Teint Beautifying Foundation "Natural"

              Сред дрогерийните марки с декоративна козметика, вече се намират продукти с много добро качество. Дори понякога по-високо от някои high end брандове. Признавам си, че по тази причина много рядко бих плащала големи суми и в блога ви споделям главно за бюджетни попадения. Може би парфюмите и палитрите са ми слабост, но от ароматите последните години рядко излиза нещо стойностно и също предпочитам нискобюджетни. Заг Зодиак и Гиза правят страхотни!
               Днес обаче ще ви говоря за един продукт от високия клас, който ме спечели и ако ми се инвестира в тониращ крем, определено бих го купила. Става дума за Guerlain Terracotta Joli Teint Beautifying Foundation Sun Kissed, Healthy Glow в цвят Natural.


                Terracotta е лятната колекция на марката и всяка година пускат по нещо лимитирано в нея (парфюми, пудри, бронзанти), но всъщност мисля че този фдт е част от регулярния асортимент и можете да купите през цялата година. Редовната му цена е 99 лв или поне толкова беше преди месец в оторизиран магазин. В сайта на Дъглас виждам, че е 105 лв сега.