сряда, 26 февруари 2020 г.

Eliza Jones Vitamin Glow 7 day Vitamin treatment

            Зимата е към своя край и започнахме да прибираме дебелите си пуловери, но не знам Баба Марта какво ни е приготвила. Ето защо не скривайте зимните любимци и изчакайте още малко. А на кожата си давайте необходимото. Ще ви се отблагодари.
            Въпреки високите температури за това време от годината, студения въздух сутрин и вечер не е за пренебрегване. Оказва влияние и бързо кожата ни губи блясък, еластичност и ето защо серума все още помага. Днес ще си говорим за подобен продукт, който е под формата на капсули с есенция и дава екстра хидратация.


               Има достатъчно подхранващи формули от кремовете, но нанасяйки някаква лека грижа под него, определено помага те да са абсорбират по-добре. Разбира се, чудеса не очаквайте. Такива продукти не са за самостоятелна употреба, но са глезотия и ще ви накарат да се почувствате по-щастливи и красиви. :)

                Сега по същество и какво представляват тези капсулки. Пълни са с есенция с блед прасковен цвят с фини блестящи частички. Аромата е много приятен и освежаващ. На нещо деликатно плодово и цветно ухае. Особено сутрин отпуска идеално! Прави ритуала преди грим по-успокояващ. А консистенцията е течна, не е точно като серум. Не бих го сравнила и с флуид. Имам други разбирания за него. По-водниста е, но не се разлива по лицето и позволява да го разнесете нормално без да се налага да бързате.


             Не оставя лепкав или мазен филм. Нужна е около минута да се абсорбира и подготви кожата за следващия продукт. Оставя я гладка и мека, но не е достатъчна сама тази терапия и крема след нея е задължителен за мен.


                Количеството във всяка капсула е предостатъчно за 2 нанасяния дневно, като дори при мен 1-2 пъти остана и за трето. Не пестя и мажа обилно дори шията. Та с цялата кутийка можете да си направите курса около 10 дни.


               Кожата ми понесе тази терапия добре и не съм имала някакви раздразнения. Не ми е заличила/запълнила фините линии, но кремовете ми сякаш действаха в дълбочина малко по-добре и придадоха повече еластичност. Сутрин е свежа, отпочинала и супер хидратирана. Виждам и естествен блясък, няма ги следите от умора. Та от време на време се чувства необходимостта от подобни продукти.


              Марката се предлага в Холандия и Германия, но в България пък хвърлете око на капсулите Balea с витамин C или серума. А и ампулите на Nivea също вършат страхотна работа, което ми припомни да си отворя Cellular Active тези дни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар