вторник, 28 април 2020 г.

E.l.f. Ultimate Blending Brush

              E.l.f. е американска дрогерийна марка за декоративна козметика (отскоро и бяла), която беше мираж за българския пазар доскоро, но от около година Douglas ги предлагат и макар да не е пълен асортимента, е похвално че имаме достъп до някои продукти. Нещо което мен ме вълнува повече, знаете са четките за грим. Имах 2-3 техни досега, купувани преди 7-8 год. и не са мръднали. А и двете са тествани при наводнение, което пък още повече говори за това колко издръжливи са. Затова и отдавна заглеждах новите им попълнения, но предвид бройката и факта че ще трябва да се поръчва от Щатите, не ми беше фикс идея.


              Миналия месец реших да пусна малка поръчка от сайта на Douglas и ме засърбяха ръцете, та си взех Ultimate Blending Brush. Цената по спомен беше около 16,50 лв с 20-те % намаление. Към днешна дата виждам че има само 4 налични четки, затова ще трябва да проверявате дали ще заредят отново.

понеделник, 27 април 2020 г.

Nivea Fresh Blends Shower gel

            Nivea отново ни зарадваха с нов продукт за под душа и новината идва точно преди да са настъпили горещините. А тогава ще имаме нужда от нещо освежаващо, повече от всеки друг сезон. За да се потопим в свежест и тропически аромати!


            Fresh Blends са с 90 % съставки от естествен произход, 98 % биоразградима формула и 100 % рециклируема опаковка. Звучи готино, нали? Хем с готини аромати и цветни, хем с грижа към планетата и на достъпна цена.

неделя, 26 април 2020 г.

Cartier Carat

              Carat се появява през 2018-та година, като продължение на Baiser Vole на модна къща Cartier. Дело е на френския парфюмер Матилд Лоран, създал някои от емблематичните аромати на марката. Carat изобразява уханието на диаманта - един от символите на Картие. Лоран иска да направи парфюм, който да блести толкова истинско и силно, колкото и диамантите.

 
              Carat е като цвете, пълно с живот, експлозия от удоволствие и свежест с молекули от радост, заредена с кристална енергия. Избрани са седем различни свежи цветя, които комбинирани, образуват ново абстрактно цвете. Композицията изобразява цветовете на дъгата под формата на цветя: виолетово, индиго, синьо, зелено, жълто, оранжево и червено са уловени с нотките на виолетка, лилия, зюмбюл, иланг-иланг, нарцис, орлови нотки и лалета.