четвъртък, 4 юли 2019 г.

Да опазим природата

              Напоследък много се говори за еко инициативите и няма как да сме пропуснали поне частта с използването на торбички от разградими материали или разделното събиране на отпадъци. Днес няма да ви поучавам, но ще ви напомня да сте разумни и да не посягате при всяка необходимост към наелоновите пликове и пластмасовите бутилки. Не изхвърляйте на забранени места, събирайте капачки за добрата кауза, използвайте повече от веднъж чистите опаковки и си носете торбички в дамската чанта. Ще спестите пари. :)
               Една от любимите ми марки от доста време се грижи за природните блага и техните продукти достигат до нас в биоразградими опаковки, използват хубави за кожата и косата съставки, които извличат от растения и ухаят прекрасно.


              Получих тази 'зелена' кутия с някои от новите продукти, които веднага наредих в банята и вече близо месец използвам. Затвърдих си мнението, че Yves Rocher са правени сякаш за мен. Текстури, аромати, влияние върху кожата и удоволствие при употреба от приятните формули.

L'oreal Volume Million Lashes Mascara

            Последната година пробвах доста спирали и неочаквано нямаше нито една, която да ме разочарова и да кажа, че не става. Всички са от дрогерията, сравнително бюджетни са и не виждам смисъл да се дава повече от 10-15 лв за подобен продукт, който става негоден след средно 3 месеца употреба. Днес ще си говорим за една от популярните спирали на познатата марка L'oreal Paris, а именно Volume Million Lashes.


               Редовната й цена е около 20 лв, но при добро намаление в Лили напр. е стигала до около 11-12 лв, което я прави чудесна за проба. В случай че не ви се плаща пълната. Аз лично повече от 15-16 лв не бих платила, предвид Paradise Extatic и 20 дневното й "траене". ;)