събота, 21 декември 2019 г.

Missha Signature Real Complete ft. Perfect Cover BB Cream No. 21

            Миналата есен ви разказах защо толкова харесах ББ крема на Missha M Perfect Cover, а година по-късно е ред и на Signature Real Complete. Тази пролет пускахме поръчка от сайта на kocos.bg с колежки, защото едната толкова хареса червения като й го дадох за проба, че непременно искаше да си вземе. Тогава аз си купих отново малката тубичка, но заедно с него и другия им вариант. Имам още 7-8 фдт и CC крем на тоалетката, обаче любопитството ми бе голямо. :)
           Така че днес ще си говорим отново за един добър тониращ и хидратиращ едновременно крем на корейската марка, с който не съжалявам че се сдобих.


             Не грабнах насляпо Signature Real, както вероятно се досещате. Четох сравненията с Perfect Cover, който толкова много харесвам и не се поколебах. По-лека покривност, сочен финиш и естествен завършек, са обещанията за този ББ крем. Повече за него тук. Освен това е подходящ за всеки тип кожа и има успокояващи свойства. Общо взето освен тониращи, и двата бб крема си имат качествата на добра грижа. Можете да ги нанесете на гола кожа и няма да имате проблем с разнасянето.

четвъртък, 19 декември 2019 г.

Грижа за кожата с мед

              За полезните свойства на меда сте чували много и със сигурност сте пробвали поне един продукт с вкусния и ароматен домашен продукт. Не само помага на имунната система и е чудесен за засищане сетивата с нещо изкушаващо като торта Медовик, но е голям помощник и през студените месеци за подхранване косата, кожата на тялото, лицето и устните ви. Да не забравяме и за лечебните свойства на прополиса.
             Обожавам аромата на истинския мед и пухкавите формули на козметичните продукти с него. Разкош за зимата! Днес ще ви представя именно няколко такива, наредили се сред любимците ми. Виновник беше скраба на Сефора с мед, който имам от цяла година и исках да ви споделя за него.


               Имам плътни устни, нося много червила и особено матови през есента и зимата. Затова се нуждая от скраб, с който да премахна мъртвата кожа, да ги загладя и подхраня. За перфектен грим ви е нужна и отлична основа. А когато нямате такава, дори най-скъпото няма да стои добре. :)