вторник, 9 юли 2019 г.

CeraVe Moisturising Lotion + Foaming Cleanser

              CeraVe е една от последните марки на L'Oreal Group, която намери място в нашите аптеки от близо 2 месеца. Аз имах късмета да бъда избрана за тест и днес искам да ви запозная с хидратиращия лосион за суха кожа, както и с почистващия гел за комбинирана. Но първо няколко думи за самата марка и след това ще говорим за тях.
              CeraVe е основана през далечната 2005 г. в САЩ. Продуктите на марката съдържат 3 важни за кожата серамида (1, 3 et 6-II), които помагат възстановяването на естествената й защитна бариера. Те са липиди (масла) и се срещат естествено в кожата. Имат съществено значение за поддържането й и задържане влагата. Без тях, кожата може да стане суха, сърбяща или раздразнена. Загубата на серамиди е свързана с много проблеми, поради което CeraVe е насочена към тях и варира от суха кожа до екзема и акне. Благодарение на революционната патентована технология, мултивезикулярната емулсия (MVE), която освобождава непрекъснато активни хидратиращи съставки, хидратацията се поддържа през деня само с една употреба.


               CeraVe е една от най-бързо развиващите се марки за грижа за кожата в САЩ. Повече от 20 продукта са препоръчани от Националната асоциация за екзема. Сред тях, Moisturizing Cream е от най-предписваните от дерматолози в САЩ.