сряда, 10 октомври 2018 г.

Любимци от Born Pretty Store

               Предвид настоящото намаление по случай 8-та годишнина, в сайта на Борн прити стор, реших да ви споделя какво от техните предложения си заслужава и много харесвам!


            На първо място не мога да не посоча водните стикери. Откакто ги имам, съм сътворила стотици маникюри с тях. Лесни за употреба, издържат много дълго време и са на достъпни цени. Затова и съм се снабдила с доста пакетчета от тях.

вторник, 9 октомври 2018 г.

Essence - insta perfect, Camouflage +, Velvet matte lipstick 06

               Днес е ред да ви споделя впечатленията си за 3 от новите продукти на Essence, които получих преди 2 седмици от марката. Имам опит с техния фдт Camouflage 2-in-1, както и с коректора от серията. Също и от Камуфлажа на Катрис, така че ще ви направя и сравнение с тези култови за двата бранда и дрогерията продукти.


            През зимата определено нося повече грим отколкото през лятото и за мен от особено значение за цялостната визия е фдт. Изравнява тена, очите изглеждат в пъти по-добре с перфектната "основа" и контура, ружа и хайлайтъра издържат цял ден. Затова insta perfect  liquid make up се оказа много мой и веднага се нареди след любимците. А и факта, че номер 30 ми пасна отлично, съвсем ме спечели.

понеделник, 8 октомври 2018 г.

Придобивки от Прага, Виена, Белград, София и други

         Здравейте.

         Чудейки се откъде да започна с публикациите след почивката, реших да ви споделя какво си купих по време на пътуванията и от България през последните 2 месеца. Събраха се доста неща и реших да не бавя този пост. Та се организирах и в събота си подготвих снимковия материал. Както обикновено, ще ви покажа не само козметика, но и дрехи, обувки, аксесоари и чайове. Ще започна с козметичната част.

   

неделя, 7 октомври 2018 г.

Неспящият град - Истанбул!

         Привет.

         Да не мислите че съм се отказвала от блогването - бях в почивка и събирах печати в паспорта. :) Няма по-хубаво от пътуванията, вече съм сигурна. Опознаването на нови места е като балсам за душата. Откриваш толкова нови хоризонти, запознаваш се с много хора и се връщаш зареден с невероятни емоции. Мисленето и възгледа ти се променят неимоверно и никога не ти стигат поредните 2-3 дни в любим град, какъвто за мен е Истанбул. За някои мръсен, пренаселен, твърде ориенталски, шарен..... за други е магически и пленяващ! Аз съм от пристрастените към този мегаполис и сигурно няма да ми омръзне да се връщам там. Като се има предвид и колко евтина дестинация е, особено в момента, просто ми се иска всеки месец да ходя. Завърнах се на 23-ти и на 25-ти казах на колежки "хайде да запазваме хотел и да отидем един уикенд за 3 дни". :))))


          Днес ще ви споделя какво успяхме да посетим за два пълни дни, които определено не ни бяха достатъчни. Придружаващите ме обаче, бяха с мазоли по краката.