неделя, 12 януари 2020 г.

Bioderma Sensibio AR Micellare - мицеларна вода

                 Откакто на пазара се появиха мицеларните води, пробвах не една или две. Минах през няколко аптечни и дрогерийни марки. И от всички най-любима си ми остана розовата на Garnier що се отнася до съотношение качество-цена, както и Detox на Биотен. Но от медицинската козметика, за мен много добра е познатата ви Sensibion H20 на Bioderma.


                 Да, цената й не е ниска, но намаления има почти регулярно и се предлагат промо комплекти. Затова смело мога да я препоръчам, ако сте със суха и чувствителна кожа. Против зачервявания и раздразнения. Подходяща дори за дупетата на малки бебета, помага много.

The Body Shop Bowhanti EDP

                За дамите с повече самочувствие, изявен характер и които не правят компромиси, Bowhanti е точното попадение. И не напразно, е унисекс. Приляга много по-добре върху мъжката кожа за мен, защото е силно дървесен, пикантен и амбров. Топъл, подправков и опушен. Аромат за студените дни, уют и топли дрехи. Присъствен, нахален на моменти дори и много различен от повечето познати сладки и пиперливи пирамиди. Привлекателен и естествен.


                 Описанието Spicy Woods го представя много добре, защото е точно такъв. Ухае на кората на стар дървен скрин, покрит с прах, на луксозни пури и скъпо питие. На канелен микс за арабско ястие. И не си го представям на млад мъж, а само на улегнал такъв.