събота, 21 ноември 2020 г.

Tom Ford White Patchouli EDP

                Tom Ford не обича "всеки", нито пък всеки може да хареса неговите творения. Или както казват "ти носиш него" или той те носи теб. Всичките му парфюми са сложни, дори бих казала странни, трудни и противоречиви. Навярно сте чували или пробвали Черната орхидея, Виолетовата блондинка или пък Tobacco Vanille. Аз днес ще ви говоря за един наистина различен аромат от това, което потребителите са свикнали да усещат и категорично не препоръчвам покупка на сляпо. Този и като цяло всичко на Том иска проба, опознаване и да си пасне с химията ви. А за Бялото пачули, с ретро привкуса си на хладни бели цветя, няма как да бъде лесен и да застане добре на всяка втора кожа. Не купувайте за подарък, освен ако не сте сигурни че дамата харесва подобни аромати или конкретно този. 

                  Ако мога да дам кратко и ясно описание на White Patchouli с няколко думи без излишни и завъртяни приказки - то ще е земен, ароматевтичен, топла поправкова база с ясно изразени дървесни акорди, балсамов и студен белоцветен букет. Кристално свеж и действащ отпускащо сетивата. Без нищо излишно, премерен и класен във всяко отношение. 

понеделник, 16 ноември 2020 г.

Какво си купих през 2020-та година?

              Като компенсация за дългото ми отсъствие и липса на публикации, днес реших да подготвя една от любимите публикации на много от вас. Отдавна не съм показвала нови придобивки, защото е доста трудоемко за снимане, обработване и оформяне като текст. Но знам че са полезни, интересни и харесвани. Затова ви оставям с моите покупки, които разбира се не са абсолютно всички, но голяма част и вярвам ще почерпите идеи за бъдещи покупки или подаръци сега покрай празниците. Ако искате да видите подробно ревю на продукт, парфюм или на гримове с палитрите, пишете ми. А сега без да губя повече време, оставям ви с моите нови попълнения.


                Ще видите основно козметика, но щракнах и малко от гардероба, т.к. друга част съм показвала в пост в инстаграм и реших да не правя още по-дълго времето за четене. Спестих ви придобивките за кухнята, защото едва ли ще са ви интересни. Но пък има много парфюми и от всяка друга категория. Та какво да очаквате..... в няколко общи кадъра подсказвам.