петък, 10 май 2019 г.

Simple Moisturising facial wash & Hydrating booster

                Simple е британска марка, която се предлага и по други места в Европа. В това число и Турция, а мисля че и в някои наши магазини можете да откриете. За мен е нова, защото не бях попадала на нея до есента. Видях я в дрогерии gratis & watsons, докато пазарувах и ми направиха впечатление надписите най-отгоре на опаковките. Заради тях всъщност реших да им дам шанс и пробвам. Сухата ми кожа винаги се "радва" на щадящи продукти и осигуряващи екстра хидратация. А когато прочетете и "Our kindest ever", ви е ясно как веднага се озова в ръчичките ми почистващото средство за чувствителна кожа от Kind to skin. :)


               Не съдържа парфюм,оцветители, парабени, алкохол и не е тестван върху животни.

четвъртък, 9 май 2019 г.

Orange Creatives Rose Water Jelly Cleanser

              Пролетта при мен дойде в началото на април с пакетче от Германия, пълно с изненади. И едно от съкровищата в него, е този измиващ продукт с розова вода, който е на напълно непозната за мен марка. Обаче толкова ми хареса още след първата употреба, че месец по-късно бързам да ви споделя за него. Ухае невероятно!


               Представете си българско розово масло, но примесено с пачули и пудрени нотки. Да, ухае на сладко от рози и на типичното масло от нашите долини. Колкото и да не вярвам на своите думи, не е дразнещ и неприятен. Ухае ми на Narciso Poudre, на ретро парфюм и съм влюбена в него. Пудра и роза с чувствено пачули, неочаквано добра комбинация!

Lumene Nordic Chic CC Cream Light

               Неусетно измина последният месец, защото не съм пускала публикация от средата на април. Когато се натрупат умора, задачи и забързано ежедневие обаче, понякога времето не  стига да се свърши всичко планирано. Празниците минаха и лека полека започнах да влизам в ритъм. Затова днес ще ви споделя за един много харесван и коментиран СС крем, който бях тествала преди година. И когато го видях наличен в parfimo - козметика онлайн преди няколко седмици, везната наклони към сдобиване веднага. :)


              Някак не мога да оценя продукт, ако не го ползвам дълго време и затова предприех стъпката, да избера пълноразмерен. Тестера ми показа текстурата и покривността, така че бях сигурна в тях. Варианта в сайта, е с 2 тубички по 30 мл в кутийка. Идеален да го поделите с приятелка, която има желание да пробва или е с нормална към суха кожа.