сряда, 16 декември 2020 г.

Neutrogena Hydro Boost - ексфолииращ гел, маска и гел-крем

               Преди време ви споделих положителното си мнение от измиващия гел и серума от серията Hydro Boost на Neutrogena, но тогава тя не беше откриваема по нашите дрогерии. Намираше се само в Нотино. От лятото обаче, вече я има в ДМ и Лили, та спокойно мога да продължа да споделям впечатленията си от марката. Пък ако вие имате възможност да пътувате до Турция, ви съветвам да я потърсите там. Почти винаги са с някакво намаление и излизат наполовина като цена. Затова днес продължавам с маската, гел-крема и ексфолииращия гел.

              Определено съм с положително мнение и си заслужаваше покупката им.

вторник, 15 декември 2020 г.

Ароматни масленки с шам фъстък

              Коледа е уютен празник, но не само заради времето прекарано с близките, но и когато му отпускаме края. Да приготвим нещо вкусно, малко по-калорично и което те кара да забравиш за  режима и се насладиш на всяка хапка. Днес ще ви споделя една рецепта за супер вкусни и много пухкави сладки с ядки, масло, крема сирене и уникален аромат на лимон с ванилия. Получиха се съвсем спонтанно и като вдъхновение от други запалени кулинарни ентусиасти. Идеята ми беше да станат леко зелени, но нямах пудинг с вкус на шам фъстък и реших, че ще заложа на вкуса. Прибавих си им сурови ядки, но нека не губя време и ви споделя необходимите продукти.

                Не отнемат много време и специални умения, ще ви е необходим миксер и ако искате същата форма - лъжица за сладолед. Запретвайте ръкави, ако ги имате. :)