събота, 26 октомври 2019 г.

Avon Mark, Ultra Volume - спирали

          Последните няколко години пробвах доста спирали, които ме изненадаха с качествата си. Дълго време предпочитах силиконовите четки, които разделят и удължават миглите, но с изненада открих колко добре могат да работят и тези с естествени влакна за обем. Днес ще ви покажа именно няколко такива на Avon. Не бях им обръщала внимание, докато от марката не ме изненадаха с тях преди известно време, но сега знам че не бива да отписваме продукти без да сме пробвали.


                 Ще започна с една от първите, които всъщност отворих - Big & Multiplied. Няма да ви залъгвам с празни приказки как стои, защото снимките сами ще ви покажат. До веждите опират миглите ми с нея. Изразходих я отдавна и отново бих взела, защото останах меко казано очарована! Дадох я и на колежка да пробва, която също беше много изненадана от ефекта й. Разделя, удължава и извива страхотно като едновременно придава приличен обем. Не се рони и размазва, прави почти драма. Чудесна за ежедневен грим или повод.

петък, 25 октомври 2019 г.

Physicians Formula The Healthy Lip Berry Healthy, All-natural Nude

          Здравейте.

          Червилата са голяма моя страст и обичам да пробвам нови марки, формули и интересни цветове. Нямаше я тръпката последните месеци обаче, защото нищо не ми беше грабвало окото истински. А и сред толкова много нюанси в колекцията, трудно ме привлича каквото и да е. Но когато прочетеш страхотни отзиви от не един или двама, няма как да останеш безразличен. Така се случи при мен със серията The Healthy Lip на Physicians Formula. Подминах я, докато разглеждах в parfimo.bg какво предлагат на марката и след това попаднах на ревюта. Та не можах да устоя и от месец държа в ръцете си два от цветовете, а именно All-natural nude и Berry Healthy. Мога да кажа, че напълно оправдаха всички положителни думи по техен адрес и са едни от най-добрите пробвани за мен.


              Изгледах по няколко пъти суочовете и клиповете, бях толкова раздвоена кои да избера. Знаете от различните ъгли, светлина и тен, колко подвеждащо е. Но в крайна сметка реших да заложа на нюд и мауви.

понеделник, 21 октомври 2019 г.

Моят хранителен режим - резултати, рецепти, тренировки и съвети

               Днес се навършва точно година, откакто започнах индивидуалната си програма или т.нар. хранителен режим, поради което сметнах че вече съм готова да ви разкажа за плюсовете и дали си струва подобен вид "инвестиция". Срещах всякакви коментари през този период, че съм ядяла "безвкусни" киноа и авокадо и сигурно съм карала на дни само с вода, смяха се над 5-те маслини и 30-те грама сирене в салатата и казваха че съм луда да дам "толкова пари".... неодобрителни и недообмислени коментари от хора без знания, опит и желание за промяна. Но! Комплиментите и погледите, които получих бяха пет пъти повече. От познати, приятели, роднини, колеги, съседи и дори продавачите от близките магазинчета. Което всъщност е показателно, че моя избор е бил отличен и вложените средства са били разходвани целесъобразно.


              Началото винаги е трудно! Лесен и бърз път до върха няма. Но не е ли по-сладко и удовлетворяващо да знаеш, че си дал всичко от себе си и си се потрудил? Тогава победата носи огромно удоволствие. Ако ви кажа, че не съм имала моменти на слабост, ще излъжа. Не съм си помислила нито за ден обаче да се откажа. Това щеше да значи първо да се предам посредата на пътя, да хвърля в коша похарчената сума, както и труда на човека, постарал се аз да изглеждам по този начин сега. Провалата щеше да ми тежи повече, отколкото упреците на околните. Доказах на себе си, че мога и си е заслужавало!