четвъртък, 20 юни 2019 г.

Yves Rocher Le vernis 42. Coquelicot

                  Червеното е класика и никога няма да сбъркате, ако посегнете към него. Независимо от сезона, повода или тоалета, винаги стои добре. А и се комбинира успешно с почти всякакви визии. Ако не знаете с какво ще сте облечени утре или мястото, несъмнено изберете него или пък френски маникюр.


               През лятото предпочитам ярки корали, неоново розово, зелено и тюркоаз, но когато искам типична "морска" тематика, залагам на тази гама и съм готова за морето. :)

Kneipp Schaum-Dusche Wachgeküsst

             Kneipp е нова за мен марка, която исках да пробвам отдавна. При нас обаче я няма и оставаше варианта онлайн. Душ пяните им заглеждах от месеци, изчетох доста ревюта и когато ги видях налични в parfimo.bg, веднага пожелах да пробвам една. Спрях се на варианта с портокалов цвят, макар и 4-те налични аромата тогава да ме изкушаваха.
            

             "Wachgeküsst" ухае приказно на портокалово масло и не какво да е, а луксозно такова. Не очаквайте просто цитруси или разрязани пресни сочни плодове, а невероятно изтънчено масло от портокалов цвят със зелените клонки по него.

сряда, 19 юни 2019 г.

Maybelline Platinum Black Mascara

            Platinum Black е най-новата спирала на Мейбълин, която е в продажба на българския пазар от месец. Не съм от големите фенове на марката, защото доскоро не се спогаждах с точно този продукт от асортимента им и не обръщах внимание. Колежка обаче си купи спиралата и ми я даде да ползвам известно време и да ви споделя какво мисля за нея.


            Ако трябва да съм честна, всички техни в такава опаковки за мен дават сходен резултат. Имам чувството, че само сменят цвета с името и формата на четката, което не може да придаде много по-различен ефект върху миглите. Не ги заклеймявам като лоши, но просто не намирам кой знае каква разлика.