събота, 30 ноември 2019 г.

Real Techniques - Brush Crush 302, Blend + blur contour, eye set

              Ако ме следите отдавна, знаете че моя милост има не само афинитет към парфюми, палитри и червила, но и към четки за грим. Колекцията ми вече е сравнително голяма и разполагам с над 60 броя. Колкото и да се спирам за нови, е факт че ме влече и да си призная, намирам вложените средства за най-разумно похарчени :)). Каквото и да си говорим, само една при ежедневно гримиране, е крайно недостатъчна. А и трябва да се почистват редовно, така че винаги имам оправдание защо съм си купила поредната.


              Последната година нямам много нови, но като се замисля май станаха 10 и днес ще ви покажа 4 от тях. Не съм ви говорила скоро за Real Techniques, които са ми големи любимци и сега ще се поправя. Защото определено си струва да им се обърне внимание, нищо че дълги години са на пазара. Просто станаха по-разпространени и ги продават дори в Лили от тази година. Моите съм си купувала от Турция покрай разни намаления, но и тук са на добри цени, затова няма да ми е гузно да ви изкуша.

Rumi Ilieva - пяна за лице, революционен крем и пухкаво масло за петички

             Козметиката на моята любимка Руми, с която тази година влезнах в най-добрата си форма, е на пазара повече от година. И имах желание да я пробвам. Пречка бяха моите запаси в шкафа и липсата на място. Когато си закупих последната тренировъчна програма в края на октомври обаче и получих подаръчен ваучер, нямаше за кога да отлагам. Не си мислете че съм опразнила скрина, но не можах да пропусна и се възползвах. :)


             Двуомях се какво да си взема и в крайна сметка избрах революционния дневен крем заедно с пяната за чувствителна кожа + био пухкавото масло за пети. Последното поръчах на шега, макар да имам проблем със суха кожа през зимата, но останах впечатлена още от първа употреба. Стана ми фаворит веднага.

The Body Shop Banana Shampoo, Hair Mask

           Банановата серия за коса на The Body Shop ми беше много любима през 2014-та. Тогава си я купих за първи път от Истанбул и я заобичах бързо. Нямаше маска, само шампоан и балсам. И двата продукта ми се отразиха чудесно обаче и затова ги взех отново. Опаковките са с малка разлика сега, но аромата е същият. Ухаят на истински узрели и много сладки банани. Точно все едно сте ги намачкали и нанасяте пюрето по косата. 


                Не знам дали косата ми е по-различна сега, но от цяла година се опитвам да ги изразходя и едва сега ще приключат. Не успях да се разбера с тях. Пробвах ги в различни комбинации и давах шанс всеки сезон. Шампоана измива косата, но не придава онзи естествен обем, който получавам с други. Няма го лесния за оформяне и гладък косъм. Нито пък хубав блясък.