събота, 5 юни 2021 г.

Lattafa Azhaar Shamoos

              В сезона на цъфтящите дръвчета, най-красивите ароматни цветни сортове и сватбите, е време да ви представя един типичен пролетен представител. Той ухае на кремави бели цветя, на сладка екзотична дъвка и кедрово дърво. 


              Lattafa е марка за арабски парфюми, но ако не си падате по тежките ориенталски и силно подправкови аромати, този е за вас. Azhaaar Shamoos е един от най-нежните и женствени белоцветни парфюми. Жасмин с тубероза, кедър и чувствен бял мускус. Кремообразен, леко топъл и деликатно сладък, млечен и елегантен букет от бели цветя. Концентрацията е EDP , а флакона в размер 35 мл.

Chopard Love EDP

                   Розите са нашето богатство, с което сме прославени по цял свят и не напразно. Една от най-използваните съставки в парфюмните композиции са. И не само. Бялата ни козметика е с изключително качество, поради което се търси и продава с десетилетия. Има много сортове и всеки е красив сам по себе си, както с наситените си пастелни нюанси, така и с аромата. Но често уханието на луксозното розово масло е отричан. Тежък, маслен, плътен и ретро. Почти всеки около мен го свързва с мускалчетата от едно време. И днес ще си говорим за парфюм, който има от точно тези плътни, готически, ориенталски, маслени рози. Така че, ако не харесвате такива и само британските, нежни и хладни пролетни сортове ви понасят - подминете публукацията.


              Love е едно от поредните творения на модната къща Chopard, което излезна през 2020-та година. В него са събрани всичките прекрасни рози по света, омайни и чувствени. Пирамидата му е изградена изцяло на "розова" база. Във всеки момент от развитието си, ще усещате плътните и дръзки червени рози. Лъскав, пищен, страстен парфюм е!

понеделник, 31 май 2021 г.

Nabla Dreamy Eyeshadow Palette

              Най-дългообмисляните и отлагани покупки обикновено или са разочарования, или са големи попадения и не е трябвало да мисля толкова. Е, палитрата на италианската марка Nabla Dreamy се оказа от втората категория. От няколко години я искам, но факта че имам много сенки и подобни цветове, ме отказваше. Спрях се и по време на черния петък. В началото на месеца обаче отново се заговори за нея. Не можах да й простя. 


               Желанието вече силно надделя и я поръчах. В pinkpanda още е намалена, така че ако се чудите като мен - не я отлагайте. Това е най-красивата и качествена палитра сенки заедно с Tarte Pinapple of my eye, която имам. Не че не харесвам двете си нa ABH, но тази просто няма равна.