сряда, 1 януари 2020 г.

Bergland Aloe Vera - пяна, 24 ч. крем и околоочен крем

                Bergland е немска марка за бяла козметика, тяло и орална хигиена с растителни и етерични масла и екстракти, която е сравнително нова за пазара ни. Предлагат още балсами за устни и натурални масла, подходящи за масажи и направа на маски, както и ароматизатори за помещения. Имат разнообразие от продукти и подходящи за почти всеки. След малка консултация с приятелка, проучване и вносителите, се спрях на серията с алое вера, предвид сухата ми и на моменти чувствителна кожа.
                Ставам все по-взискателна към онова, което слагам на лицето си, защото виждам първи фини линии и не мога да правя големи експерименти. Колкото и да обичам да пробвам нови продукти, с бялата козметика внимавам, за да няма неприятни изненади.


                 От месец и половина ползвам пяната, околоочния и 24-часовия кремове на марката и не ме разочароваха. Да си призная, не очаквах добра хидратация, защото често продуктите с алое вера са ми били слаби и само през топлите месеци пасваха. Тези са точно обратното и за летния сезон ще са тежички.

вторник, 31 декември 2019 г.

Rituals... The Ritual of Tsuru Body Cream

            За поредна година, Rituals успяха да привлекат вниманието ми с празничната си лимитирана колекция Ritual of Tsuru. Този път са заложили на по-нестандартни нотки и не очаквайте типичния коледен привкус. Серията ухае на пипер, бергамот и цитруси с ядкови нюанси. Отново е вдъхновена от японска легенда и по специално за грациозния кран. Ритуалът на Цуру обогатява живота ви, превръщайки ежедневната ви рутина в моменти на чиста радост и мир. Прегърнете птицата на Цуру, символ на мира и просперитета, и нека това е пожелание за здраве и късмет.


            Дядо Коледа ми донесе желания крем за тяло от колекцията и бързам да ви го покажа, докато все още можете да го поръчате. От европейския сайт доставката до България над 30 евро е безплатна, така че си струва да напълните кошницата. :)

Marc Jacobs Eye-conic Eyeshadow Provocouture

             Provocouture беше мечтана палитра и се сдобих с нея миналата година от Сефора в Рим, но все не идваше реда й. Много отдавна планувам да ви я представя, защото го заслужава и ето че настъпи нейния час.


          Вероятно ще си спомните, че я бях включила в разпродажбата, а причината е наличието на цяло чекмедже със сенки. Не качеството им или работата с тях, защото са отлични и нямам никакви забележки към тази красива палитра.

неделя, 29 декември 2019 г.

Avon Luxe Silken Foundation SPF 20 (Porcelain)

               Тази година ви показах няколко тониращи продукта и смятам да завърша 2019-та с ревю на още един. Адаптиращия фон дьо тен от серията Luxe на Avon с SPF 20 и екстракт от бял сапфир, се оказа добър и си заслужава да му обърна внимание. Предлага се в 5 цвята и на цена между 10 и 20 лв при намаление.


                 Опаковката му е тежка стъклена и наистина има луксозен вид. Огледалната капачка също е много хубава и се затваря плътно. А помпичката с едно натискане изкарва достатъчно количество за покриване на цялото лице.