вторник, 3 декември 2019 г.

Yves Rocher Pure Calmille Micellar Cleansing Oil vs. Avon Miracle Glow Cleansing Oil

              Промяната на температурите навън, за мен автоматично означава и промяна на грижа за кожата. Лицето ми е доста сухо и най-вече околоочния контур, което с напредването на годинките не бива да пренебрегвам изобщо. Затова прибирам дълбокопочистващите маски, измиващи гелове, ексфолианти и в банята си нареждам продуктите с по-меки и нежни формули. Тази зима ги извадих дори по-рано, защото усетих нуждата още в края на октомври. И до момента не съм имала белене на люспички в някои участъци, а фдт-ените и ББ-тата стоят естествено независимо от покритието. Помагат ми не само серумите и кремчетата, но и две почистващи олиа за сваляне на грим. Днес ще ви представя именно тях.


                 Останах много доволна от Yves Rocher Pure Calmille Cleansing Micellar Oil и Avon Nutra Effect Miracle Glow Cleansing Oil и смятам че си заслужава да бъдат пробвани.

понеделник, 2 декември 2019 г.

Pacifica French Lilac Soy Candle

              Уюта на декември се усеща не само от пукащата камина, топлите пуловери и печената тиква, но и от уханието на запалените свещи. Напомнят на моментите, когато сме с близките и отбелязваме последните дни на изминалата година, правим равносметки и поставяме нови цели. Тази година обаче няма да ви говоря за типичните коледни аромати, защото вкуса ми се промени и омръзват ябълки с канела и горски плодове. Ще ви разкажа за американската марка Pacifica, която предлага не само бяла козметика. Соевите им свещи са безумно добри и въпреки че имам само Френския люляк, съм убедена в качеството и на останалите аромати.
 

               Естествените съставки ми напомнят веднага на свещите на българския бранд I-tems, чието качество също е много високо. Вероятно някои от Вас не са чували за Pacifica, а други я познават. Може да се открие в българския сайт naturalcare.bg , които бяха така добри да ме сдобият със соевата свещ.