четвъртък, 30 май 2019 г.

Bourjois Adjustable Volume Reveal + Rouge Velvet 02 Flaming` rose lipstick

                  Bourjois е от марките, които са познати на малки и големи от над 10 години и имат своите бестселър продукти сред потребителите. Не може да не сте чували за спиралата им Glamour, печените ружове и сенки, а през последните няколко години и за фдт Healthy Mix. Както знаете, са дъщерна компания на Chanel и спрягани за по-евтина алтернатива на хубави и качествени гримове. Аз лично съм ползвала около 10 техни продукта, като първите ми бяха две палитри сенки с по 3 цвята и се гримирам с тях до ден днешен. Имала съм течно матово червило, пробвала съм 1-2 спирали, очна линия, пудра, 2-3 коректора и не съм оставала разочарована от нито един. Днес ще си говорим обаче не за старите и позабравени серии, а за нещо ново на пазара.


                Искам да ви кажа колко доволна останах от червилото Rouge Velvet и още повече от спиралата Adjustable volume reveal. Напоследък съм станала доста взискателна и тръгвам с почти никакви очаквания, затова и може би в такива моменти оставам впечатлена. И се уверих, че гримовете от дрогерията могат да бъдат с безупречно качество и да работят отлично. Не е нужно да струват трицифрена сума, за да вършат необходимото.

сряда, 29 май 2019 г.

Честит рожден ден!

         Здравейте приятели!

         Тези от Вас, които ме следят редовно и са наблюдателни, знаят че на този ден преди 6 години реших да започна една нова страница. Идеята ми беше да показвам маникюра си и когато имам желание да говоря за козметични продукти, но днес е обратното. Споделям повече за всички други мои хобита, а напоследък маникюра ми остана на заден план. Знаете как е обаче и че интересите на хората се менят непрекъснато. Хубаво е да се вслушвате и да правите онова, което ви носи удоволствие. За щастие, не съм зависима от марки и кампании, затова продължавам да бъда точно толкова искрена, колкото съм и в реалния живот. Не мога да кажа на черното бяло. Виждам че се оценя и затова не смятам да променям това.
           Sapphire Eyes and Rubin Lips навърши цели 6 години, а времето мина неусетно!


         За да изкажа благодарността си, а и на празник се подарява - една от Вас ще получи тази кутия, пълна с подбрани продукти от мен. Всички са пробвани многократно и са ми любимци. Затова и взех за играта от тях. Надявам се и на късметлийката да й харесат!