четвъртък, 27 юни 2019 г.

Nivea Body Souffle Cherry Blossom

              Nivea е една от най-разпространените и стари марки на нашия пазар, а и не само. Едва ли има страна, в която да не се предлага и човек, който да не е чувал поне за крема в синята метална кутийка. И малки, и големи я познават. Последните години обаче излезнаха доста нови продукти, особено мицеларни води и старите останаха на заден план. Та днес ще си говорим за именно такъв. Става въпрос за суфлетата за тяло, които са в продажба от ~ 2 месеца. За пръв път ги видях покрай Великден и тогава всъщност си поръчах варианта с черешов цвят и жожоба от Ремедиум. Имаше намаление, както и сега, изкуши ме аромата и без да мисля го добавих в кошницата. Днес обаче някои от блогърите видях са получили и двете за проба (другото е с кокосово масло и масло от моной), та реших да ви споделя дали си заслужават.


                Кутийката е много симпатична и съдържа 200 мл продукт. Запечатано е с фолио. А вътре се крие една от най-пухкавите и неустоими формули с фини сферички в жълто, които се стапят за секунди при допир с кожата. Правят я неустоимо мека, гладка и хидратирана.

St. Ives Oatmeal Peeling + Mask

             Последната година започнах да обръщам доста внимание на кожата си, предвид някои проблемни месеци с нея. Накупих си маски, измивни гелове и някои кремове от ходенията до Одрин. Марките ги нямаше тук и добрите отзиви ме накараха да попълня луфите в шкафа. Така се сдобих с някои не само изгодни, но и много хубави продукти! Днес ще си говорим именно за такъв - скраба с овес на St. Ives.


              Виждала съм марката и преди, но не обръщах внимание. Сега честото разглеждане на брошурите на Watsons, gratis & Migros, ме накараха да се заинтересувам повече. Има и вариант с кайсия, а сега виждам и със зелен чай, но отзивите за овесения бяха по-добри и съответно се спрях на него. А и аз съм със суха кожа, което категорично наклони везната в негова полза. И не сгреших.

понеделник, 24 юни 2019 г.

Розово лято

             Розовото не ми е сред любимите цветове или по-точно не беше до последните 2 години, докато не се появи пудрата и се нареди сред актуалните модни тенденции. Дотогава го свързвах с бебетата и малките момиченца, за които всичко вървеше в розово. Втръсна ми и не го поглеждах. Сега обаче слагам за акцент към аутфита, дори си купих розов панталон тази пролет. Имам и сандали в светли тонове. В грима не правя компромиси и нося всичко, особено на устните. Но днес всъщност няма да си говорим за това и да показвам визии, а ще ви разкажа за някои козметични продукти в кокетни пинкови опаковки и с готини аромати.


            Балсама от 2k beauty не бих загледала, просто защото имам няколко в шкафа и имам чувството че няма да свършат в близките години. Като цяло манията ми по балсами никога не е била на преден план. А и тип EOS не са представлявали интерес.

неделя, 23 юни 2019 г.

Rimmel Match Perfection Foundation + Stay matte powder

               Match Perfection е от фдт-ените, към които имам интерес от години и не се осмелявах да пробвам. След малкото разочарование от Wake me up през 2016-та (излизаха ми пъпки), не исках да рискувам. Знаете обаче как гризе любопитството и най-накрая реших да му дам шанс. Бях чела доста отзиви, хвали ми го и приятелка с моя тип кожа, та ето го в ръцете ми най-сетне. Благодаря и за пореден път на parfimo.bg, че ми се довериха и ми го предоставиха.


             Опаковката му е класическа и удобна според мен. Помпичката е доста добра и пуска точното количество - лесно можете да контролирате колко продукт да излезне. Не всички фон дьо тени имат това предимство и обикновено се случва да остава по ръцете ми, защото кожата ми не може да поеме повече. Голям плюс е това и че има SPF 20. Въпреки че лятото ползвам задължително слънцезащитен крем с SPF 50, през зимата обикновено пропускам или дневния ми има по-малък фактор.