събота, 14 март 2020 г.

Agent Provocateur Fatale Pink

             Ароматния свят е толкова необятен, интересен и цветен. Има безброй много и красиви флакончета, че човек изпада в голямо колебание когато си избира нов или още повече, за подарък на близък или приятел. Особено ако не познавате човека и трябва да се спрете на нещо по-универсално. Трудна задача като цяло!
             Има парфюми, които не са ангажиращи и да изискват специален тоалет, настроение или повод. Просто ги слагаш, комфортно ти е с тях, подходящи са и за всеки сезон. Е, днес ще ви разкажа за точно такъв. Fatale Pink на Agent Provocateur аз намирам за удачен избор за младо момиче или пък дама. Смятам че би се допаднал на почти всеки, защото не е сладък, опушен или пък твърде дървесен. Идеалния женствен и момичешки едновременно аромат. Не го свързвам с по-възрастна жена единствено, защото за 50 + сякаш имам други разбирания. :)


              Няма да бъда многословна и да изпадам в описания, защото Fatale Pink е като сестриче на познатия ви Eclat d'Arpege на Lanvin. Много близки са!

Bourjois Big Lashes Oh Oui! Mascara

             Bourjois е позната на всички ви марка и е една от първите дрогерийни, които до ден днешен си държат реноме и цени. Дъщерна фирма е на Chanel за незнаещите. Асортимента е разнообразен, но най-разпространени са техните фдт-ени, някои коректори, спиралите и червилата. А разбира се и шоколадовата им бронзираща пудра. Но днес няма да говоря за старите класики, а за една от последните спирали Big Lashes Oh Oui!


              Oh Oui! се появи тази есен и още в началото ми направи добро впечатление. Усещах че няма да е просто спирала, която ще забравя. Въпреки че съм пробвала само две с подобни четки, бях много доволна и не се поколебах да дам шанс на тази. Не бях разочарована и тук!

неделя, 8 март 2020 г.

Avon Euphoric Volume & Length Mascara

            Euphoric е последната спирала в асортимента на Avon, която обещава обем и дължина на миглите. Нейната четка е с естествени влакна, гъсто са разположени власинките и по-къси, за да повдига лесно от корена и придава повече обем. От марката казват, че формата й е като на пясъчен часовник.


             Формулата е обогатена с кератин и нежно боброво масло в лека форма. Пигмента е интензивен черен, но според мен си е класически. Да, наситен е, нищо невиждано обаче.