понеделник, 11 януари 2021 г.

Pastel Show Your Style Bohemian Eyeshadow Palette

              Pastel е турска марка от класа на Golden Rose и Flormar, която за съжаление не се намира в България. Имаше от лаковете им за нокти преди години, но сега могат да се поръчат от сайта makeup.bg , а декоративната козметика най-близко аз купувам от Одрин. В дрогерии gratis и watsons се продават. И при едно от последните ми ходения през есента, се сдобих с тази красива палитра в топли нюанси от gratis. Има какво да се иска от качеството, но предвид стойността й не съжалявам. Не се спогодих с Naked Heat на Urban Decay, а тази намирам за близка до нея, само че не е толкова оранжева и именно това беше причината да я грабна.



               Цената й по спомен беше около 40 тл, което е 12 лв и за такова количество - не е никак скъпа. Макар опаковката да има вид на евтина, е стабилна и на мен лично не ми създава кофти усещане. Важното е да върши работа, а щом няма начин да се отвори при пренасяне и се затваря с щракване, ми е все едно каква е опаковката. :)

ISANA Young Never Stop Dreaming Handcreme

               Днес ще си говорим за един сладък, ароматен и хидратиращ продукт. След всичките дезинфектанти тези месеци, никога не е излишен поредният! Кожата ни определено има нужда от крем и в ежедневието няма как да ползваме тежки и мазни формули. Особено ако работим в офис или с пари, което изисква непрекъснато миене и хидратация. И понеже някои от вас са в чужбина, а други пък със сигурност имат на кой да поръчат - споделям за този приятен продукт. ISANA знаете e австрийска марка на дрогерии Rossmann и е бюджетна. Сред асортимента се откриват попадения и си струва да погледнете.

                  Първо опаковките на някои лимитки ви говорят "вземете ме" и са толкова сладурски, че трудно бихте ги подминали. А когато усетите и приятния аромат, бонус ниската цена - знаете колко бързо влизат в пазарската кошница подобни глезотии. Това кремче е точно от тях. Евтино, с примамлив външен вид и изпълнява фукнцията за удобен за всекидневна употреба помощник.