събота, 28 декември 2019 г.

Празни опаковки - козметика, храни, напитки

            Постовете с изразходвани продукти са едни от полезните на много дами, но напоследък не успявам да публикувам навреме. Бях събрала огромна торба и докато снимам, дойде края на декември. Затова реших да завърша с нея годината. Преминавам към впечатленията, защото има доста материал този път.


Празнична визия с любими продукти

              Празниците винаги ни позволяват да експериментираме повече с грима. Да извадим блестящите пудри, смелите червила и златните сенки. Всяка година по това време съм с червени устни и лъскави клепачи в златисти тонове, но това всъщност в повечето случаи е грима ми през студените месеци. Въртя се около едно и също. Тази година искам да съм по-различна и да избягам от класическата визия за pin-up. Затова и се спирам на по-естествена, каквато всъщност забелязах е и в трендовете през 2018 и 2019. Набляга се на неутралните нюанси, което ни позволява да се преобразим бързо от ежедневието за излизане вечерта само със смяна на червилото и евентуално подсилване на контура. А по смелите добавят и повече драма с поставянето на изкуствени мигли.


                Не съм от привържениците на изкуствените нокти, мигли, вежди и се научих да подчертавам своите черти по оптимален начин. Разбира се, всичко в поносими граници и поставено умело, може да изглежда много добре! Но ако нямате видима нужда, съвета ми е да бъдете себе си. А аз днес ще ви споделя за една любима моя спирала, с която миглите ми стават разкошни и нямам никаква необходимост да поставям допълнителни.

четвъртък, 26 декември 2019 г.

Simply Jil Sander Touch of Violet

            Запознаването с нови аромати и откриването на прилики с мои любимци или пък на бюджетни варианти на по-луксозните марки, ми носи голямо удоволствие и това държи любопитството винаги на будно. Обичам парфюмите и това не е тайна! А щом чуя виолетки и кедър, наострям уши и протривам ръчички. Нетърпелива съм да пробвам и това си пролича с последния придобит флакон.


              Бегло прочетох коментарите за Touch of violet на Jil Sander и при скромната цена от 29 лв за тестер във Венера Козметикс, след няколко часа поръчах. Свежите и зелени нотки в комбинация с божур ме изкушиха много! Обожавам She wood (Dsquared) и не можех да пропусна тази оферта.