неделя, 2 юни 2013 г.

Tesori d'Oriente Fiore Del Dragone Shower Cream

     Здравейте приятели!

     Вчера не успях да подготвя публикациите, които исках, но днес ще започна с един много любим мой продукт на любима марка, а именно италианската Tesori d'Oriente. За първи път се запознах с нея преди около 8 години на рождения ден на една от лелите ми. Бях поканена на едно страхотно място за празника (комплекс Ягодите http://yagodite-bg.com/bg/ ) и там имах възможността да "опитам" от някои продукти. Напълних ваната с пяна с лотос и се потопих в разкошния й аромат. От тогава се чудех къде се продава марката и бях много щастлива, когато видях огромен плакат на един от магазините Ивис. След това открих и на други места, което ме направи още по-щастлива. :)))
  Пристъпвам към представянето на душ-крема.





      Аромата е леко сладникав, ориенталски тип според мен, но не е тежък и натрапчив. Мога да го ползвам през цялата година, толкова много ми харесва. Преди тази разновидност 2 пъти имах с цвят на лотус, който е страхотен също. http://www.tesori-doriente.com/?type=products&id=3
Така ухае бяната след къпане, ахххх абсолютен разкош. Родителите ми също харесват душ-геловете/кремовете и на няколко пъти след като ги скрия, за да не ги изхабят, докато ме няма питат "къде е онова със синджира" хихи. Цената му беше около 7 лв.
    Излишно е да казвам, че с удоволствие пак ще си купя, но след като посвърша малко от запасите. :(  Обърнала съм го на склад и ми става лошо като отворя шкафовете, но какво да направя като ми е слаб ангела?
    Имам 3 тоалетни води на марката, крем за тяло и сапун, някои вече приключили, но ще пиша за тях в отделни публикации.

    А вие познавате ли марката? Използвали ли сте нещо от нея? Ще се радвам да споделите.

2 коментара: