събота, 24 януари 2015 г.

MAC Pigment "Violet"

     В края на новата година получих отсипка от пигмента и няколко дни вече го мисля. Тази сутрин му дойде реда. Лилаво нося на подвижния клепач по принцип или подчертавам под долните мигли. В комбинация с кафяво и бежово мисля, че стои много добре и поне аз, се гримирам така.


     Цвета на Violet е ярък, но не неонов и спокойно може да се ползва за дневен грим. Не е натрапчив, забелязва се и прави погледа искрящ, но в преносен смисъл. Пигментиран е нормално и аз вземам 2-3 пъти с четка smudger, (важно е да не е мек косъма, а по-сбит и синтетичен, за да залепва добре и възможно малко да пада по бузите) за да напластя и изкарам достатъчно за този тип грим цвят. Подобно на масло се нанася, рони се леко и затова лицето го оставям накрая. Не е много блестящ, финиша му е сатенен някак. Аз го нанесох над минер. база за сенки на Artdeco. Сложен в 7 сутринта, до 17 часа беше избледнял малко.


     Очи - p2 eye dream 130 everyday rose в основата, MAC Violet Pigment на подвижния клепач, за сгъвката Kiko 175 + Oriflame Midnight Black и за костта - Catrice 350 Starlight Espresso



     Очна линия - Kiko Colour Shock long lasting Eyeshadow 102 Revolutionary Burgundy
     Червило - Avon UCR Pout
     Руж - Oriflame Blush blush Love
     Фдт - Oriflame Perfect Fusion "Ivory" и Sephora 10HR wear perfection foundation 33 medium (за контурирането, но на снимките не личи грам от светкавицата)
     Спирала - Oriflame GG Supreme Length
     Пудра - Guerlain Meteorites "Mythic" 

      Преливките в сгъвката не ми се получиха, но сенките които ползвах за там се оказаха с никаква пигментация и текстура, за следващият път ще си знам да не посягам към тях.




3 коментара: