понеделник, 30 март 2015 г.

Dita Von Teese "Dita Von Teese" for woman eau de parfum

     Dita Von Teese eau de parfum ме плени с красивата си опакоковка, а в последствие и с аромата. Взех го абсолютно на сляпо, но всъщност не е труден за харесване парфюм и бързо ми стана любим. Покрай мен и най-добрата ми приятелка си го взе, защото е фенка на Dita, а и на нея много и допадна. :)
      Dita Von Teese не е от онези задушливи и обсебващи до припадък парфюми. Безкрайно балансиран и класически опушен дървесен аромат, който лъха на увереност, стил, женственост, елегантност и носи духа на Дита - femme fatale. 


      Аз имам 20 мл флакон с пискюл и характерното пръскало с "държач", който е обикновено направен за чанта. Бутилката е с дизайн, вдъхновен от винтидж стила на 1930 г. Лек и удобен е, не заема много място. Големите опаковки от 40 и 75 мл вече са в нормални шишенца, т.е. могат да стоят прави на тоалетката ви. Има също део спрей, 200 мл душ гел и лосион за тяло.



     Не е от най-трайните парфюми, макар да е опушен и "тъмен". Съвсем спокойно го нося през деня, защото не е задушлив. Издържа 4-5 часа максимум, но ми допада това, че не е стандартния и масов плодов, цветен, ванилен или канелен аромат. Намерен е идеалния баланс с тамян, пачули, мускус и щипка бергамот, които са на върха на пирамидата му. Присъстват още божур, пипер, българска роза и тиаре, жасмин.


           Лака е OPI Stay the night, вече сте виждали снимката във фейсбук страницата :)


       Освен през този сезон /ранна пролет, която бе хладна тази година/, мисля че и през лятото бих го носила. Определям го като по-лека версия на L'Agent. Няма го онзи нахален канелен дъх и трайност, които са присъщи за Провокатора. Въпреки това съм доволна и искам да пробвам останалите красоти на марката. Има много добри отзиви за тях във фрагрантика.
      А като привърши моята Dita, бих подновила. Един произволно отворен сайт, в който можете да се информирате за цените.

1 коментар:

  1. На мен ми харесват парфюмите на Дита, като най ми допада Еротик.

    ОтговорИзтриване