събота, 25 юни 2016 г.

Avon Full Speed Turbo Max EDT

      Новият Full Speed Max Turbo попада в категорията папратови-дървесни и за разлика от оригиналния и първия Full Speed, е много по-свеж и лек. В него липсва и онази подправкова, типична за мъжките аромати нотка, която кардамона придава. Няма спиртно начало, нито натрапчив привкус.
      Max Turbo е аромат за млади момчета, а защо не и за мъже с младежки дух?
      Комбинацията от прясно изцеден бергамот с охладени подправки и мускус го прави подходящ дори и за жени. Няма остра лавандулова нотка, нито много дървесина и е чудесен свежак. Започва с лимон и бергамот, а кедрово дърво и розмарин отнемат от тръпчивостта им. Мускуса оставя една мека и хладна база.


      Чудесен летен парфюм, който бих носила и аз с удоволствие. Никой не би разбрал, че съм напръскана с мъжки аромат. За мен си е чист унисекс. И през деня, и вечерта би стоял добре на кожа. Трайността му е 4-5 -часа, но е в пъти по-добър вариант да подновявате.


      Флакона има малка разлика с другите Фул Спийдове. Този е с капачка. Маха се черната пластмасова част отгоре. Затова дръжте внимателно. :)


      В момента точно този вид не е намален, но можете да погледнете Extreme (26,90), Power (24,90) и ако харесвате по-присъствените и плътни парфюми, класическият Full Speed (21,90). За този клас, не са лоши.

Няма коментари:

Публикуване на коментар