неделя, 23 декември 2018 г.

L'oreal False Lash Superstar X Fiber Mascara

              Спиралата с 2 стъпки на L'oreal False Lash Superstar XFiber не е нова. Излезе на нашия пазар преди около две години. Да си призная, струват ми се малко скъпи за дрогериен клас и като цяло козметиката на марката, затова не се спирам често на щанда им. След като я получих от ДМ миналата година в една кутия, все пак трябваше да я пробвам. Наличието на други в шкафа обаче отлагаше отварянето й, но в края на ноември ми свърши поредната и вече реших да видя дали ще се сработим с тази. :)


               Опаковката ми е много кокетна с този корсет от двете страни. Женствена и навява ретро спомени. А и това лилаво ми е присърце! Но да видим какво се крие вътре?



              Първата стъпка се води база всъщност, но за мен си е по-лека спирала. Факт е, че не полепя много туш, но аз лично и само по нея мога да остана. С по-рядко разположени влакна е и извива, удължава леко и разделя миглите. Ако бързам и не търся много драматичен ефект, си слагам само от тази страна и не посягам към втората стъпка.


               След първия месец употреба обаче забелязах, че сякаш туша започна да свършва и не ми е достатъчно само с нея. Започнах да нанасям и втората стъпка, от която сега видях онзи хубав ефект на много дълги и обемни кукленски мигли.


               Дали защото отворих продукта година и половина след като я имам, но при мен се рони. А аз не нанасям по 2-3 слоя и обикновено с първия съм приключила. Не е фрапантно, обаче не ми се нрави да виждам трохи и да трябва да "поправям" грима през деня.


              Ефекта от False Lash Superstar X Fiber обаче, дали само първата стъпка или от първа с втора, е много добър. Извива перфектно за мен, разделя, удължава и придава лек обем. Повече не търся от една спирала и съм доволна от начина, по който изглеждат миглите ми.



              Ако нанеса по-плътен втори слой, миглите стават още по-тъмни и драматични.
Цената й е около 28-9 лв без намаление, а със пада до 22-3. Ако сте склонни да отделите такава сума, не мисля че ще останете разочаровани. Прекрасна спирала е!


Няма коментари:

Публикуване на коментар