вторник, 31 декември 2019 г.

Rituals... The Ritual of Tsuru Body Cream

            За поредна година, Rituals успяха да привлекат вниманието ми с празничната си лимитирана колекция Ritual of Tsuru. Този път са заложили на по-нестандартни нотки и не очаквайте типичния коледен привкус. Серията ухае на пипер, бергамот и цитруси с ядкови нюанси. Отново е вдъхновена от японска легенда и по специално за грациозния кран. Ритуалът на Цуру обогатява живота ви, превръщайки ежедневната ви рутина в моменти на чиста радост и мир. Прегърнете птицата на Цуру, символ на мира и просперитета, и нека това е пожелание за здраве и късмет.


            Дядо Коледа ми донесе желания крем за тяло от колекцията и бързам да ви го покажа, докато все още можете да го поръчате. От европейския сайт доставката до България над 30 евро е безплатна, така че си струва да напълните кошницата. :)


            Имам още два крема на марката, от които съм много доволна и не можех да ви спестя този. Най-малкото красивата червена кутия е толкова красива и си заслужава. Но и уханието й е един път!


             Ако трябва да опиша с 2 думи аромата - това е Comme de Garcons 2 red Harisa. Имах копието на Гиза, което си взех от Варна миналото лято и смея да твърдя, че са мнооого сходни. Разликата е в интензитета, в полза на Гиза разбира се. Розов пипер, шам фъстък, бергамот и сочни цитруси. Има и лека екзотична нотка, напомняща шафран. Много различен от всичко познато, до което носа ми е имал досег и съм срещала като цяло в ароматния свят. Не мога да ви сравня с никой продукт на бюджетна марка.


              Макар да не е толкова осезаем и да се усеща като кремообразен, мириса на крема доставя истинско удоволствие. Върху мен е почти парфюм, който обаче не пречи и оставя усещането за ароматерапия. Сякаш е във въздуха, успокоява и възбужда сетивата.


               Час след намазване, има развитие и аромата се променя в още по-хубава посока. Както каза приятелка "това е истинска дъвка". Аз бих добавила "но не със захар, а подправки".


                Текстурата  е богата и много кремообразна. За минута се абсорбира и оставя само обгрижена, хидратирана, мека и еластична кожата. Няма мазни следи, лепнене и тежък филм. По-лек е от маслата на Боди Шоп, но комфорта след тези кремове е осезаем. Сухите участъци са облекчени и веднага можете да се облечете. Има и лек блясък в златисто, но частиците са толкова фини, че ако не го бях прочела в ревюта, нямаше да разбера.


                Страхотни са продуктите на марката и единствено малко по-високата цена, ме спира да ви ги препоръчам горещо. Ако това не ви смущава, смело поръчвайте. Не са уааау, но са много хубави! :)


 
              Желая ви прекрасни мигове през новата година, изпълнена с много смях, поводи за празнуване и време с близките. Бъдете здрави, щастливи и още по-вдъхновени. Обичайте и следвайте мечтите си!

Няма коментари:

Публикуване на коментар