понеделник, 18 октомври 2021 г.

Wet n'Wild Color Icon 10 pan eyeshadow palette

             Дрогерийните марки безспорно задобряха във всяка категория от декортивната козметика, но когато става дума за сенки, поне на нашия пазар смятам че все още не се намират толкова лесно и достатъчно качествени. Ако трябва да ви препоръчам обаче палитри, които си струват - това категорично ще са Catrice 5 in a box, Max Factor Masterpiece Nude и не на последно място новите Wet n'Wild Color Icon 10-Pan palette.



              Ревюто днес ще е именно за последните. Буквално преди месец ги видях случайно, докато разглеждах в store.bg и при ходенето до Одрин през септември - си закупих варианта в розово. В кафявата гама взех за приятелка, която пък ми позволи да я пробвам и споделя отзиви.

 


              Не за пръв път се сблъсквам с Wet n'wild. Познавам от години продуктите им! Имам 3 техни палитри, червила, пудра за лице, хайлайтър и руж. Но сенките истински ме впечатлиха, ако трябва да съм честна. За подобен клас, надхвърлят цената си поне два пъти. Пигментирани, лесни за работа, издръжливи и грима с тях изглежда като направен с любимите ми на ABH.


                Новите палетки с 10 цвята също не ме разочароваха и мога да кажа, че качеството им не се е променило. Не смятам да навлизам в подробности за всеки един цвят, сами можете да видите как изглеждат върху моята кожа с жълт подтон. Държа да отбележа, че база при суотчовете не съм ползвала и са направени на един слой.



                  Единствения минус, който намерих и то само при Nude Awakening, е разпрашване. Още докато правех снимките и пробвайки ги, падаха много лъсно при вземане с пръст. При нанасяне на очите върху база почти не се прашат и се контролира, но като цяло са по-меки. За разлика от розовата Heart & Sol, която е отлична и изобщо не пада от никой цвят. 



                    Светлите нюанси (матовите) са предназначени за помощни, за да надградите и прелеете лесно в сгъвката, та от тях не очаквайте голяма пигментация. Но са достатъчно за целта си. Аз нямам забележки и вършат перфектна работа. Блестящите и тъмните обаче, са просто с невероятен пигмент. Вие сами ще се уверите от снимките. 



                     Трайността, ако трябва да съм честна, ме изуми! Често споделям че с двете ми основи за сенки имам редовни проблеми и всичко се събира максимум след 3-4 часа. А са скъпи и всички отзиви почти са положителни. Тези сенки, които струват 10 лв и очаквах да се представят по същия начин, буквално издухаха всичко. Абсолютно никакво събиране през целия ден, не избледняват и дори върху малко коректор върху клепача не помръдват или след 5-6 часа започва да има леки линии. Цветовете са такива, каквито и в началото.






                      Много лесни за преливане, не са хипер пигментирани и да не може да се справи начинаещ с тях. Грима става бързо и резултатите са винаги чудесни. Та ако ги откриете или правите поръчка от сайт с наличност, заслужават си. Цената им не е висока, опаковките са прилични и качеството на ниво.




               Вие доволни ли сте от Wet n'wild и имате ли любими продукти на марката?

Няма коментари:

Публикуване на коментар