понеделник, 9 март 2015 г.

Pastel Perfumed Nail Polish Chocolate Coffee

     Доста старички са вече парфюмираните Пастели /преди 2-3 г. бяха пуснати, тогава се въздържах, не ми грабнаха окото/, а и магазините Колет/Флорал май не съществуват вече, но аз от размяна се сдобих последните дни с шоколадовия. Не бях голям фен на кафевия цвят, обаче започнах да харесвам и такъв напоследък.
      Chocolate Coffee е много спокоен и умерен шоколадов нюанс, има млечна нотка в него. Като шоколад с мляко е. Блестящите му частици са фини сребристи и създават интересен ефект. Също като останалите лакове на марката, се нанася лесно. И тук обаче го има недостатъка относно съхненето. Трябва ви Сеш или Пош, че стоят меки сякаш и след час.



      Аромата му не е силен и се усеща само като си доближите ноктите до носа, но е много приятен. Дори още като се лакирах, се размириса силно. Иначе ми напомня на горещият шоколад за пиене, аз лично кафе не долавям. На вторият ден вече се е измирисал и едва едва при силно вдишване може да се долови някакъв аромат, само че аз го взех заради цвета и това не ми пречи.




    На третият ден имаше нормални следи от носене, леко изтъркани връхчета, което е ок.

Няма коментари:

Публикуване на коментар