четвъртък, 3 септември 2015 г.

MAC Ocean Dip

    Ocean Dip е от колекция Surf baby за лято 2011 г. Тюркоазен крем е и със сив подтон. Цвета е типично летен, но не стандартния ярък цвят, какъвто си представят повечето от вас като чуят лято и тюркоаз. :) Въпреки това, не знам дали опаковката или нюха на цялата колекция, пазя си го много и ми е любим. Сдобих се с него от ибей преди 2-3 години за 29 лв, защото тук не се предлагаше.


     Няма да си кривя устата и да кажа, че е уникален цвят и няма заместител. От бюджетните марки със сигурност има. Плаща се за бранда, но понякога и от такива глезотии има нужда човек. Нали?


     Текстурата е ок. Не се точи на конци. Четката му е тънка, въпреки това аз нямам проблем с нанасянето. Покрива на 2 слоя, има си блясък, но с топ лак е по-добре и съхне по-бързо. С 2 думи лак като лак, само че в красива опаковка. Носи ми удоволствие и го нося всяко лято с голямо желание. Стана ми традиция да не пропускам да сложа поне по веднъж даден цвят. ;)




     Тази година не ми се оставаше само по него и ползвах лентичките, за да направя по-интересен маникюра си. Голяма играчка е, но си струваше цапането. Резултата е стилен и изпипан. Ползвах отново Models Own Beach Party и Iceberg White (Avon Gel Finish).


     Трайността му дори с гел топа на Essence не е особено голяма, т.е. не се е обелил, но връхчетата са поочукани вече. Въпреки това не си го давам и чакам с нетърпение следващото лято, за да го сложа отново.:)

2 коментара:

  1. Комбинацията е страхотна <3 Много красиво се е получило и с лентичките.

    ОтговорИзтриване