сряда, 20 януари 2016 г.

Essence Merry Berry Highlighter Powder

      Ето я и другата звездна хайлайт пудра в колекцията ми тази зима. Коледната лимитка на Есънс "Merry Berry" предизвика голям фурор, не е тайна за никого. Картоните се опразниха бързо, но аз съм късметлийка и освен с пудрата за лице, се сдобих с 2 лака и ароматизираната пудра за коса/тяло. Като види една жена златно в джиджани опаковки, как да устои?



       Хайлайта носи гръмкото име "I love my golden pumps". Принта, за който говорих и вчера, е от множество малки и големи звездички. За разлика от пудрата на Катрис, тази е идея по-силно пресована и няма да изчезнат толкова бързо. Текстурата й не е финосмляна, а от едри шимърчета. Не се разпрашва почти, но ако правите суоч и заровите пръст, има леко ронене.



       Опаковката е типичната за марката, не е особено привлекателна, но досега не ми се е чупила никоя кутийка на подобен продукт. Дори да съм изпускала, не се е повреждала.


       Цвета е бих казала стандартния за хайлайт, светло злато. На кожа стои неутрално. Не е нито топъл, нито студен. Не е от най-наситените и иска напластяване. Аз вземам по 3-4 пъти с четката, за да постигна средна плътност. Намирам го за подходящ за дневен грим, но ако не обичате много блясъци, вероятно за вас ще е ок и за вечерен.



         Трайността му зависи от кожата, основата и това дали имате навик да се пипате неволно. Но общо взето издържа поне няколко часа и не съм забелязала да изчезва бързо или да стои на петна. За цената си, смятам че няма какво повече да се желае. Ето как стои при мен (със и без светкавица):



Няма коментари:

Публикуване на коментар