четвъртък, 10 март 2016 г.

Balea Kakao Bodybutter

       Останаха последни няколко по-студени дни за тази зима и се възползвам, за да употребя по-плътните продукти за тяло, които отворих. И това масло с какао, се оказа толкова добро, колкото тези на The Body Shop, а е 5 пъти по-евтино. Съжалих че не съм го изразходила по-рано. Мисля че беше пуснато за Свети Валентин, но предната година. Жалко за подобни качествени продукти, защото само лимитките са толкова готини или поне аз съм останала с тези впечатления.
        Кутията му е обикновена, но пък е стабилна. Текстурата му е много плътна и твърда. Дори повече от на TBS. Давах на приятелка и ползвах лъжица, за да откъртя. :) Е, не си мислете че е като камък, но определено не е меко като обикновено масло. И е нужно повече време да масажирате, за да се абсорбира напълно. Около минута може би.


      Усилието обаче си струва. Това масло подхранва, омекотява и хидратира толкова добре, че ефекта се запазва цял ден. Оставя лек филм, но е поносимо и се обличам почти веднага след намазване. Усеща се само ако сте на топло.


       Аромата е страхотен шоколадов. Мирише на какао, но е някак млечен и ненатрапчив. Пак е вкусен, като се напръскам с лек плодов спрей, комбинацията става чудна. И спокойно мога да пропусна парфюма. Усеща се с часове без да е прекалено. Сякаш е шоколадова торта с добавени пресни плодове за украса. :)



        Цената му беше около 5 лв. Вече не се намира по рафтовете, но ако излезне някаква подобна лимитка и обичате дълбокохидратиращи и подхранващи текстури, непременно я погледнете. Мисля че може да замести маслата на The Body Shop. Стига само аромата да ви допадне.

Няма коментари:

Публикуване на коментар