четвъртък, 18 януари 2018 г.

Kat Von D Saint & Sinner Eyeshadow Palette

       Коледната палитра на Kat Von D Saint & Sinner се разпродаде като топъл хляб за броени дни. Пуснаха я в края на ноември, преди черния петък и ограничените бройки свършиха бързо. Аз признавам си, нямах намерение да я купувам, но когато всички започнаха да я коментират и видях суочове, мнението ми бързо се промени. Казах си на ум "трябва да я имам, не мога да я пропусна." Страхотна пигментация, разнообразие от цветове и финиши.... а и опаковката е един път!


        Картонена е и се затваря с магнит, но е много стабилна. Гравираните златисти орнаменти няма как да ви оставят безразлични. Съдържа 24 цвята - 15 са сатенени или с шимър и почти метален завършек, 2 са матови с фини брокатчета (Ashes, Exodus) и останалите 7 са пълен мат.
        Не само на външен вид, а цялостната концепция на палитрата е премислена до най-малкия детайл. Дори имената на всеки един нюанс. Мога да кажа, че това са едни от най-добрите сенки, до които съм се докосвала и имам.


         Дори без база, пигмента е фантастичен и особено при блестящите цветове. Толкова красиви и привлекателни са, маслени и лесни за преливане. Няма нито един с кофти качество.


        Матовите цветове или поне черното и шоколадовото, са ми малко трудни за преливане. Всъщност проблема може би се дължи на това, че няма подходящ цвят за основа, който да спомага. Последните дни започнах да нанасям малко от Ashes в сгъвката, защото на голо, става леко на петна.



         Но металическите нюанси, са с изумителна пигментация и буквално като масло. Плъзгат се по клепача за секунди и преливането при тях е детска игра. За озаряване във вътрешния ъгъл, страхотно "бяло злато" е Absolution. Прекрасен е, текстурата му е малко зърнеста, но си е доста наситен. Разпрашване няма или е минимално, в зависимост от четката с която нанасяте.


          Знаете че нямам навик да описвам всеки един нюанс, затова винаги оставям това на суочовете и всеки да погледне със свои очи. Смятам че по-достоверно няма накъде. :)


           Под някои съм нанасяла малко от базата на p2 all about us (в началото на китката), но повечето са направени без. Матовите се затрудниха и се наложи да повторя и потретя, обаче на окото нямам такива грижи.





         Имам някакъв проблем с трайността последните 3-4 месеци и с трите ми налични бази, ми се събират сенките с всички ползвани марки. Понякога издържат до следобяда, но в повечето случаи до 12 от подвижния клепач ги няма. Не знам дали ми стана нещо от употребата на мазни кремове вечер, обаче не го отдавам на конкретната марка или палитра. Може би не правя нещо както трябва аз. Сигурна съм, че "Saint & Sinner" е производена с качествени съставки, и на вас няма да ви се събират в сгъвката или поне толкова бързо. Просто аз съм проблемната в момента. :)


         Любимата ми част да пиша за палитри, е че се предизвиквам да правя различни комбинации. А с тази са безброй. От ежедневни до драматични, и много дръзки. Много леки визии трудно се постигат, но не е невъзможно. Saint & Sinner не е за всеки, и начинаещи. Тя е за смели дами с развинтено въображение и страст към красивото, необикновеното!

          Нова година е веднъж и реших да изпратя 2017-та подобаващо. Използвах "Saint & Sinner" за първи път и избрах сложа Relic. Влюбих се на секундата, в която го нанесох. Магично е това злато. Много блестящо и празнично!


























        Ако до преди 2 месеца се кълнях в Шоколадите на Too Faced или Cocoa Blend на Zoeva, днес бих избрала без да се замисля "Saint & Sinner". Няма нещо в това съкровище, което да не ми харесва. Произведение на изкуството е, това най-точно я описва. Цената й беше 118 лв, но е напълно заслужена. И попадне ли ви отнякъде, не се замисляйте - няма втора!

Няма коментари:

Публикуване на коментар