събота, 21 юли 2018 г.

Bourjois Volume Eye Catching Mascara

             Спиралите на Bourjois са едни от хвалените в дрогерията, още от времето когато нямаше толкова голямо разнообразие на пазара и основно се продаваха Голдън Роуз, Мейбълин и Лореал. Срам, но до ден днешен миглите ми не познаваха тяхна. Много бях слушала за Volume Glamour, обаче съдбата ме срещна първо с последната им излязла на пазара Volume Eye Catching. Толкова съм пропила мозъка на всички с любопитството ми към козметиката, че колежка си я купила и ми я носи с думите "да я снимаш и пробваш, пишеш  за нея в блога". Да се смее ли човек, да плаче ли. :D


           Volume Eye Catching видях седмица преди това, купувайки фдт за друга колежка. Имам обаче 6 нови спирали и по тази причина не я купих. Макар че продавачката ми я похвали. Ето че тя сама дойде при мен. И вече 10 дни се радвам на ефекта от нея.



            Четката й е от естествени влакна, които са разположени сравнително нагъсто, но в същото време са тънички и така успяват да стигнат с лекота до всяка мигла. Обвиват я в туш за секунди! От едната страна виждате, че има лека дъга (изпъкнала е), а от другата са по-къси власинките. На мен и с двете ми е удобно да я нанасям. Предпочитам повече в основата да минавам първо с късите и след това да разреша с дългите влакна.


             За мен тази спирала е без забележка! Прави всичко онова, от което имам нужда аз. Удължава видимо, извива страхотно, придава обем и разделя. Първите дни е по-течна и леко слепва, но не фатално. След 5-6 се посгъстява и става перфектна!


            Знаете че ползвах близо 2 месеца серум за растеж, но когато една спирала е хубава, си личи. Сигурна съм в това!


            Единствения малък недостатък е, че си цапам кожата под долните мигли при клепване още докато не е изсъхнала. Това се коригира с влажна клечка и не го отчитам като минус.


              Спиралата в момента е намалена в ДМ и Лили на около 13 лв и определено Ви я препоръчвам, ако смятате че четката й ще ви допадне. Не се размазва и рони през целият ден! Сваля се с обикновен дегримьор без усилия.


          Ако сте ползвали спирали на марката, споделете ми доволни ли сте.

Няма коментари:

Публикуване на коментар