сряда, 10 октомври 2018 г.

Любимци от Born Pretty Store

               Предвид настоящото намаление по случай 8-та годишнина, в сайта на Борн прити стор, реших да ви споделя какво от техните предложения си заслужава и много харесвам!


            На първо място не мога да не посоча водните стикери. Откакто ги имам, съм сътворила стотици маникюри с тях. Лесни за употреба, издържат много дълго време и са на достъпни цени. Затова и съм се снабдила с доста пакетчета от тях.



             Не мога да не акцентирам и върху холограмните им лакове. Имам само един, но от снимките на потребители, съм сигурна че и другите няма да ме разочароват. Не очаквайте миризма и качество на евтини китайски лакове, а напротив. Все едно са професионални! И правят невероятно хубава дъга.



           Скейл ефекта в цвят GW14 Shining Princess или както някои го наричат "счупено стъкло", получих миналата седмица и съм очарована. Толкова красив, с много частици и в преливащи се цветове като хамелеон, че ме изуми. А аз имам на няколко марки, включително и Nfu-oh. С две ръце го препоръчам.




                 Виждате дори на един слой колко много от "стъкълцата" полепят по плочката.



            Ако носите глитъри и брокати, особено сега през зимата покрай коледните празници, със сигурност сте се сблъскали с трудното сваляне. Тези капачки ще ви помогнат и направят изтриването им по-лесно.


            Не на последно място, писалката с масла за кожички е чудесна за чантата или офиса, и супер удобна. За секунди хидратира, попива бързо, ухае приятно и е идеална за цялата година. Вече съм ви говорила за нея преди около месец.


              За запалени лакоманиаци като мен, има какво да изберете и да ви влезне в употреба. :-)

Няма коментари:

Публикуване на коментар