петък, 9 април 2021 г.

Fiorentino Violetta Soaps

             Кой в днешно време още използва сапуни за тяло? При наличието на душ гелове и пяни, също душ олиа, които са по-удобни за мен, много рядко посягам към добрия стар (твърд) сапун. Но понякога се изкушавам от аромати, опаковки или красиви принтове. Та този комплект купих именно заради виолетката. Много обичам как ухае цветето и щом видях кутията, си поръчах тези сладки сапуни веднага. Бяха налични в makeup.bg, но напоследък сякаш не са ги зареждали отново. А са чудесни и за подарък! 



                   Аромата е наситен пудрен и виолетов с мускусни нюанси. В първия момент, отваряйки кутията, веднага в главата ми се появи Guerlain Insolence EDT, след това усетих ирисовата пудра и когато вдишах силно се открои и чистотата от мускуса. Цялата кутия ухае разкошно и луксозно. След като се изкъпете обаче, спира да се усеща. В банята не се активира сякаш особено, но върху тялото е ок. 



                  Не обичам сапуни, които се кашват буквално от парата в банята. Този не е от тях и слава богу. Стои си твърд и е удобен като големина в ръката. Не се и стапя бързо като някои. Къпала съм се няколко пъти досега и е почти като нов, което при моите количества значи че ще стигне за повечко време. 


                 Не прави обилна пяна, каквато има с душ геловете или пяните, но въпреки това почиства отлично без много търкане. Бяха забравила какво е чувството след измиване с обикновен сапун. Чиста, почти скърцаща кожа. Не е пресушена, но моята по начало е суха и задължително нанасям лосион след душа. 


               Цената на комплекта беше около 13 лв по спомен и съдържа 6 броя сапуни. Ако питате дали си заслужава - според мен да. Определено и аромата, и опаковката са стилни. Вече подарих такъв сет на приятелка, която не използва течни продукти за под душа. 


               Принта от горната страна е много красив и когато извадите от кутията, става ясно че не са просто сапуни. А имат вид на луксозен и скъп продукт. 



                  Споделете ми дали мъжете около вас използват такива сапуни, защото аз познавам само двама познати, които не харесват как измиват кожата душ геловете. 



                 Ако пък имате марка, която ви е любима и се е откроила за вас, моля да я споделите. Аз от своя страна бих ги препоръчала да погледнете на Nesti Dante. Има ги в Бютизон, makeup.bg и в аптеки Фрамар напр. Цените са между 9 и 12 лв за брой, но са доста големи. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар