понеделник, 11 януари 2021 г.

ISANA Young Never Stop Dreaming Handcreme

               Днес ще си говорим за един сладък, ароматен и хидратиращ продукт. След всичките дезинфектанти тези месеци, никога не е излишен поредният! Кожата ни определено има нужда от крем и в ежедневието няма как да ползваме тежки и мазни формули. Особено ако работим в офис или с пари, което изисква непрекъснато миене и хидратация. И понеже някои от вас са в чужбина, а други пък със сигурност имат на кой да поръчат - споделям за този приятен продукт. ISANA знаете e австрийска марка на дрогерии Rossmann и е бюджетна. Сред асортимента се откриват попадения и си струва да погледнете.

                  Първо опаковките на някои лимитки ви говорят "вземете ме" и са толкова сладурски, че трудно бихте ги подминали. А когато усетите и приятния аромат, бонус ниската цена - знаете колко бързо влизат в пазарската кошница подобни глезотии. Това кремче е точно от тях. Евтино, с примамлив външен вид и изпълнява фукнцията за удобен за всекидневна употреба помощник.


                  Въпреки че едва ли ще откриете точно този (лимитка е), непрекъснато на пазара пускат нови и сходни, затова мисля че мога да насоча вниманието ви към марката. А и сред колекциите понякога има големи находки! Ухае на детство! На кремче за домашна бисквитена торта (от онези вкусните плодови нишестета) с малини и тръпчив къпинов привкус! Леко сладко и украсено със сочни горски плодове, абсолютна вкусотия! Нито е сладко, нито изкуствено и ми идва да си хапна директно от тубичката! Не е силен и натрапчив, задържа се около 30 минути. Нежен и деликатен е.


                 А текстурата е като балсам и ефирна, изглежда рядка, но не се разтича толкова лесно. Прилича досущ на крем за торта. Успява да хидратира добре, без да има подхранващи и защитни  свойства. Създава подобно на копринен филм и ръцете ви са много мекички. Не лепне обаче. 

                 Ако очаквате да се справи с много суха и напукана кожа, ще ви разочарова. Но за през деня и поддържане, е чудесен вариант. Дамите ще го оценят, за мъжете с груби ръце потърсете нещо друго. :)


             Споделете ми, кои от дрогерийните марки харесвате?

Няма коментари:

Публикуване на коментар