четвъртък, 31 октомври 2013 г.

Първи опит за матов грим

     Вчера за първи път се реших да направя матов грим, макар недостатъчно успешно поради липсата на такива сенки. Имах единствено 2 броя - цветове Naked & Buck от "Naked" палитрата, които за подвижния клепач ми свършиха работа, но за сгъвката не. За там използвах сивокафявото от Oriflame Duo Eyeshadow "Grey Lights" (скоро ви я показах) и отново от Naked "Darkhouse" мисля, като го нанесох мнооого леко - затова и не личи общо взето.
   Очната линия е на Essence в бурканчето (гел) 01 Midnight in Paris, а червилото Avon Ultra Color Rich Matte Crimson.








     Повода да изявя желание за този тип грим беше да облека новото си костюмче - исках да съм с нещо семпло и по съвет на приятелка, избрахме матов.




    Усмихнат и слънчев ден!

4 коментара:

  1. Страхотно се е получило :) Ако трябва грима да е само с един завършек, то предпочитам да е изцяло матов, вместо изцяло перлен. И тоалета е страхотен :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много ми харесва, малко тип Pin up се е получило. Червилото е страхотно! Но иначе съм пък в другата крайност - предпочитам изцяло перлени гримове за себе си специално, но разбира се на всеки отива различно нещо. И цвета на костюма е супер.

    http://bbrillliantt.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз харесвам повече блестящи сенки, но очудващо и матовия грим ми хареса. Само дето нямам такива други за различни комбинации, а и трудно се намират, но няма да издребнявам. :) Благодаря ти.

      Изтриване