неделя, 6 септември 2015 г.

Avon Foot Works beautiful Pineapple Sorbet

     Поредната лимитирана серия за стъпала на Avon, това лято е с аромат на ананас. Съдържа спрей, лосион и ексфолиант. Аз естествено взех и трите продукта, за да видя дали действат. :)


     Много ми напомня на Tropical Coconut, която се продаваше преди доста години и ми беше любима. Аромата е по-скоро на лимонена трева и кокос, ананас почти не усещам аз и въпреки това, ми допада доста. Може би придава екзотична, тропическа нотка той. Супер свеж и цитрусов е. В цялата баня започва да ухае и се пренасям на плаж с огромни палми и лазурно синя вода.


      Скраба (exfoliating scrub) очудващо е по-добър от черешовия и някои други. Малко по-гъст е, но все пак не е като паста. Лека и пухкава е текстурата му. Частиците са със средна големина. За превантивна грижа и дамски стъпала с минимална нужда от грижа, си върши работата перфектно. Аз го ползвам с пемза и премахва горния слой мъртва кожа, който се е образувал. Стъпалата стават мекички и нежни на допир. След излизане от банята продължавам с процедурата и пръскам обилно със спрея (cooling spray). Още по-освежаващо действа той. Когато си лягам, нанасям и лосиона (cooling lotion). Той е с водниста текстура, попива бързо, но на сутринта краката ми са почти като бебешко дупе. Меки и гладки. Чакам следващата брошура да влезне, за да си купя отново скраба, защото моя вече е половин, а аромата му не е за изпускане. И цветовете на опаковките са чудни! Носят лятно настроение и усмивки. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар