петък, 11 септември 2015 г.

Refan Pomegranate & Papaya Sugar Body Scrub

     Ако ме следите редовно, сигурно сте чели за ексфолиантите за тяло на Рефан, които много харесвам и този е поредния минал през ръцете ми. Едва ли мога да кажа нещо по-различно и повече от това, което съм споменавала до момента. Но пък ароматите им в нашия "цветен" свят не са за пренебрегване. Едни харесват по-леки и цветни, други плодови, а трети силни и към ориенталски. Затова и продължавам да пиша за тези скрабове.
     Днес ще ви покажа този с нар и папая, който е чудесен за лятото, защото аромата свързвам с точно този сезон. Ухае сладко, като плодов сок, но не може да ми се натрапи. Нара убива леко от сладостта и го прави поносим. Повече усещам папая аз. Напомня ми на дъвките от детството ми. Много е хубав и ако обичате плодкени продукти за тяло, непременно го подушете в някой магазин.


     За текстурата и частиците важи същото като за останалите ексфолианти на марката. С достатъчно едри захарни е, които премахват мъртвата кожа перфектно и засилват кръвообращението. :) Ако още не сте се изкушили да ги пробвате, не се колебайте.



     Единствения за някои хора недостатък е, че свършват бързо. Да, наикономични са и един свършва при редовна употреба след 7-8 пъти, но пък така няма да ви се развали и ще го изразходите бързо. Тъкмо ще пробвате повече видове, в случай че ви допаднат. Цената им е 8 лв и е напълно оправдана за качеството.

Няма коментари:

Публикуване на коментар